טרמפיסט לעגלת מאמאס אנד פאפאס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טרמפיסט לעגלת מאמאס אנד פאפאס
    לאה
    18/05/2021

קובי שלום,

תודה על הפורום כבר יצא לי להעזר בו לא פעם.
    לשאלתי- אני מתלבטת אם לקנות טרמפיסט כדי להקל את ההתניידות עם 2 ילדים.
    האם לדעתך זה עוזר בהתניידות או שמסרבל (במיוחד מה שאני חוששת זה שמרחיק את היידים מהעגלה וגם כבד בעליות)

צריכה שיתאים לעגלת מאמאס אנד פאפאס אבל אפשר גם אוניברסלי. הכי חשוב לי משהו קליל במידת האפשר רק שהילד יוכל לעמוד בנוחות ולא יסרבל על הנסיעה.
    האם ממליץ בגדול על טרמפיסט והאם יש לך המלצה ספציפית לצרכים שלי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/05/2021

שלום לאה,

במאמאס אנד פאפאס הידית יחסית קצרה, יש עגלות שבהן הידית ממש מתארכת החוצה ואז הילד יכול לעמוד בחלק הפנימי של הידית מבלי להרחיק את ההורה מהעגלה. לדעתי במאמאס אנד פאפאס תאלצו להתרחק, לא משנה סוג הטרמפיסט.
    לדעתי החברה הכי טובה בתחום היא לאסקל/LASCAL.
    הם לא הכי זולים אבל האיכות בהתאם והניוד חלק. מניסיון אישי, בהתחלה לא קל להרגיל את הגדולים לעמוד אבל בסוף הם מתרגלים. יחד עם זאת השתמשנו לתקופה מאוד קצרה בטרמפיסט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפיסט- המשך שאלה

לאה
    18/05/2021

תודה על המענה המהיר.
    יש לי את הדגם של ארמדילו פליפ שכן הידיות מתארכות מעט.
    האם עדיין זה ירחיק את ההורה מהעגלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/05/2021

שלום לאה,

אני לא חושב שהיא מתארכת מספיק כדי שיהיה מקום לעמוד בפנים הידית כאשר יש עוד את המושב (יש עגלות שהידית ממש מתארכת רחוק). תמיד אפשר לנסות, לא בכל החנויות יתנו לכם להתנסות לפני הרכישה אבל אם תצליחו למצוא אחת שכן, שווה להתנסות, הלאסקל שהמלצתי בעלי לוח עמידה יחסית קצר אז יש סיכוי קטן שאולי זה יעבוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו