עזרה בבחירת מזרן למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת מזרן למיטת תינוק
    חן
    23/05/2021

שלום קובי,
    אנחנו רוצים לקנות מיטת תינוק ומזרן, ואבקש את עזרתך בעניין המזרן.
    אני מבין מקריאה בפורום שההמלצה שלך היא בייביטק מולטיפלואו או קינג קויל אימג'ן פלוס.
    את המולטיפלואו ניתן להשיג במגוון חנויות במחיר של כ-1000 ש"ח ואת האימג'ן ניתן להשיג רק בשילב, במחיר של 1500 ש"ח. הפרש המחיר מאוד משמעותי. האם לאימג'ן יש יתרונות שמצדיקים את הפרש המחיר הזה? אני גם לא בטוח שיקר יותר הוא בהכרח טוב יותר בבחינת שני המזרנים האלה. אולי בכלל המולטיפלואו עדיף...
    אציין שאין לי בעיה לשלם עוד 500 ש"ח אם אכן יש יתרונות ברורים לאימג'ן, אבל אולי זה "סתם" בגלל המותג והרשת היקרים (קינג קויל ושילב) והתוספת הזאת מיותרת.
    אבקש את חוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2021

שלום חן,

אני יכול לומר שבטיחותית ומבחינת יעילות שניהם יעשו עבודה זהה.
    אני אישית לא מוצא סיבה לשלם יותר. יחד עם זאת הקינגקויל טיפה יותר עבה, אולי זה יהיה טיפה יותר נוח לתינוקות. את האמת שאני לא יודע! ילדי כבר גדולים ובתקופה שהם נולדו כל מה שהיה זה מזרן דו צדדי קשיח שהיה להם מאוד לא נוח.
    בנוסף יש הטבות בשילב למחזיקי חבר, הסתדרות המורים, קרנות שוטרים וכו'. אני לא יודע במדויק מה ההנחות לכל מועדון ואיזה מועדוני צרכנות תקפים בשילב. אני כן יודע שיש לא מעט מועדונים כך שאפשר לחסוך דרכם לא מעט כסף. כמוכן גם לרכוש באילת.
    אני לא אומר שזה בהכרח שווה את כל המאמץ והטרחה רק נותן נקודה למחשבה עבורכם כצרכנים, לא תמיד צריך לרוץ ולשלם את המחיר המלא!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן למיטת תינוק

חן
    24/05/2021

מהתשובה אני מבין שאומנם הם דומים אבל כדאי לנסות להשיג הנחה על האימג'ן, ואם משיגים הנחה אז להעדיף אותו על פני המולטיפלואו. הבנתי נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/05/2021

שלום חן,

כל עוד הפער הגיוני אם אני הייתי צריך לרכוש אז כן, לדעתי הוא מעט יותר נוח. כל עוד הפער גבוה, לדעתי אין הצדקה כי כמו שרשמתי מעט יותר נוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו