מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות לרכב HELP בת 9 חודשיםאורית24/05/2021
היי קובי,
יש לי תינוקת בת 9 חודשים בסלקל של סייבקס שמיצתה אותו לגמרי קטן לה ולא מוכנה לשכב כבר היא רוצה לשבת...
מחפשת עכשיו כיסא בטיחות לא חושבת שיש לי עניין במשולב עם בוסטר כי מתכננת עוד ילדים וכמראה כשהיא תצטרך בוסטר הבא יצטרך כבר את הכיסא.
אז ככה כיסא בטיחות נוח לרכב פרטי די קטן ולא רוצה שיקח את כל הספסל האחורי עם שימוש יומיומי ומן הסתם בטוח.
בתקציב של מקסימום 1000 שקל עם רצון למצוא ב800 בערך.
מה ההמלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/05/2021שלום אורית,
לתקציב הייתי ממליץ על גרקו מיי סייז/סייז 4 מי. בטיחות ברמה גבוהה, נוח לתינוקות, עד 30 ק"ג (לא משולב עם בוסטר) ברוחב סביר. אם זה ממש קריטי הרוחב אז יש את גרקו סלים פיט שיותר צר אבל הסייז 4 מי עדיף לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית26/05/2021ראיתי שיש גם גרקו נאוטליוס בהפרש גדול במחיר האם הדגם הזה שונה בפער שמצדיק?
ובאותו מחיר של הסיז פור מי ראיתי גם בריטקס אליגנס. ממליץ עליו?
והכיסאות של גואי גם בסביבות ה700 לא מומלצים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/05/2021שלום אורית,
אני מאוד אוהב וממליץ על נאוטילוס אבל, לפחות לגיל שנה ושמונה חודשים ולא לפני. אפילו שהוא מוצהר כמתאים מגיל שנה הוא לא נוח לתינוקות כי אין לו זוויות הטיה.
האליגנס גם כיסא מעולה. הרמה די זהה בינו לגרקו.
על ג'ואי אני פחות ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המשך...
אורית27/05/2021הציעו לי את הסלים פיט של גרקו או בריטקס אמבלם באותו מחיר (1000). האם יש עדיפות לבריטקס מבחינת בטיחות? כי הבדים שלו נראים יותר מזיעים ופחות נעימים אבל האם הבטיחות באמת ברמה גבוהה יותר מהסלים פיט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/05/2021שלום אורית,
רמת הבטיחות פחות או יותר זהה. הסלים פיט מציע יתרון אם יהיו עוד מושבים מאחור, אחת הבעיות הנפוצות זה 3 מושבים מאחור, קשה עד בלתי אפשרי לעשות זאת עם הרבה דגמי כיסאות והסלים פיט.
לגבי בדים, באף מושב הבדים לא נעימים. בעבר שיווקתי מוצר שפותר את הבעיה הזו ולצערי היצרנית סגרה את החברה וחבל. אני מכיר מוצרים דומים מחו"ל אבל הם נורא יקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)