כיסא בטיחות לרכב HELP בת 9 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לרכב HELP בת 9 חודשים
    אורית
    24/05/2021

היי קובי,
    יש לי תינוקת בת 9 חודשים בסלקל של סייבקס שמיצתה אותו לגמרי קטן לה ולא מוכנה לשכב כבר היא רוצה לשבת...
    מחפשת עכשיו כיסא בטיחות לא חושבת שיש לי עניין במשולב עם בוסטר כי מתכננת עוד ילדים וכמראה כשהיא תצטרך בוסטר הבא יצטרך כבר את הכיסא.
    אז ככה כיסא בטיחות נוח לרכב פרטי די קטן ולא רוצה שיקח את כל הספסל האחורי עם שימוש יומיומי ומן הסתם בטוח.
    בתקציב של מקסימום 1000 שקל עם רצון למצוא ב800 בערך.
    מה ההמלצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/05/2021

שלום אורית,

לתקציב הייתי ממליץ על גרקו מיי סייז/סייז 4 מי. בטיחות ברמה גבוהה, נוח לתינוקות, עד 30 ק"ג (לא משולב עם בוסטר) ברוחב סביר. אם זה ממש קריטי הרוחב אז יש את גרקו סלים פיט שיותר צר אבל הסייז 4 מי עדיף לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורית
    26/05/2021

ראיתי שיש גם גרקו נאוטליוס בהפרש גדול במחיר האם הדגם הזה שונה בפער שמצדיק?
    ובאותו מחיר של הסיז פור מי ראיתי גם בריטקס אליגנס. ממליץ עליו?
    והכיסאות של גואי גם בסביבות ה700 לא מומלצים בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום אורית,

אני מאוד אוהב וממליץ על נאוטילוס אבל, לפחות לגיל שנה ושמונה חודשים ולא לפני. אפילו שהוא מוצהר כמתאים מגיל שנה הוא לא נוח לתינוקות כי אין לו זוויות הטיה.

האליגנס גם כיסא מעולה. הרמה די זהה בינו לגרקו.

על ג'ואי אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המשך...

אורית
    27/05/2021

הציעו לי את הסלים פיט של גרקו או בריטקס אמבלם באותו מחיר (1000). האם יש עדיפות לבריטקס מבחינת בטיחות? כי הבדים שלו נראים יותר מזיעים ופחות נעימים אבל האם הבטיחות באמת ברמה גבוהה יותר מהסלים פיט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2021

שלום אורית,

רמת הבטיחות פחות או יותר זהה. הסלים פיט מציע יתרון אם יהיו עוד מושבים מאחור, אחת הבעיות הנפוצות זה 3 מושבים מאחור, קשה עד בלתי אפשרי לעשות זאת עם הרבה דגמי כיסאות והסלים פיט.
    לגבי בדים, באף מושב הבדים לא נעימים. בעבר שיווקתי מוצר שפותר את הבעיה הזו ולצערי היצרנית סגרה את החברה וחבל. אני מכיר מוצרים דומים מחו"ל אבל הם נורא יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו