כיסא בטיחות לפעוטה בת 2.5

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לפעוטה בת 2.5
    רותם
    25/05/2021

היי אני לקראת לידה, יש לנו את הכיסא בטיחות של צ'יקו נקסטפי זיפ. כעת אני שוקלת לרכוש לבת ה-2.5 כיסא בטיחות משולב בוסטר או כיסא עד 45 קילו וכשאלד את התינוקת לכיסא צ'יקו. האם יש המלצות? איך הכיסאות של אוונפלו? גם ראיתי שלציקו יש כיסא משולב אבל המחירים יקירים (אבל העיקר הבטיחות!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לפעוטה בת 2.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה

רותם
    25/05/2021

הכיסא הזה יכול להתאים?
    SYMPHONY כסא בטיחות לילד Evenflo

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום רותם,

לגיל 2 וחצי הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות. זה עובד על אותו העיקרון של כיסא משולב בוסטר אבל, מדובר במושבים יותר צרים ובדרך כלל ללא מצבי שכיבה. היתרון שהם תופסים פחות מקום מאחור וכשיש 2 מושבים ואולי בעתיד יהיו 3 זה יתרון משמעותי. בנוסף הם בנויים יותר נכון לילדים גדולים ולרוב ישמשו גם כבוסטר עד שלא יהיה בהם צורך, בכיסאות משולבים הרוב יקנו בוסטר לחוד כי במצב בוסטר הם פחות נוחים.
    הצ'יקו מיי פיט הוא דווקא בוסטר עם רצועות ולכן מאוד מומלץ. בטיחותית הוא עם דירוג טוב ולדעתי הכי נוח שיש וגם יוצר מעבר חלק מהכיסא הקיים אליו.
    המלצה נוספת זה גרקו נאוטילוס סנאגלוק שקיבל את הדירוג הבטיחותי הכי טוב, הוא גם יותר זול מצ'יקו.
    תמורה לכסף זה גרקו טרנזישנס שקיבל דירוג טוב ובדרך כלל לא יקר.
    אני פחות ממליץ על הסימפוני, לדעתי המאסטרו שלהם עדיף אבל הוא פחות טוב משלושת הדגמים ששמתי לפי דעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רותם
    26/05/2021

קובי תודה רבה!
    ארכוש אחד מהם
    בהחלט העניין של המקום הוא משמעותי ברכב
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו