מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטים בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו...ציפי26/05/2021
היי,
אנחנו בהריון ראשון. מתלבטים מאוד בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו B5/6.
אין לנו רכב, חשוב לנו עגלה שתחזיק ליותר מילד אחד, שנינו לא גבוהים. מבחינת תקציב- כולם בסדר.
שלא תהיה עגלה גדולה מדי, וכמובן לא כבדה-זה ברור שיויו עולה על כולם. איך האמבטיה החדשה שלה? על השק שינה הבנו שיש תלונות שהיא לא קשיחה, איך האמבטיה?
בוגבו-שווה את המחיר או שהמעלות שלה שוות ליויו? מבחינת איכות, קלילות, ונוחות.
וספורטליין-היא לא מסורבלת וגדולה ביחס ליויו ובוגבו? או שהיא גם נחשבת לנוחה ומתקפלת לקומפקטית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/05/2021שלום ציפי,
מבחינת תקציב הבוגבו מאוד רחוקה מהיויו או הסיילו... אלא אם הולכים עליה ללא אמבטיה.
לגבי יויו, אני לא ממליץ. נכון היא קלה, קומפקטית וכו' אבל לדעתי זו עגלה להורה שחושב רק על עצמו.
צריך לקחת בחשבון שאנחנו קונים עגלת תינוק ולא עגלת הורה.
ראשית האמבטיה החדשה הרבה יותר טובה מהשק שינה, היא די זהה לזו של הבי ככה שבחלק של האמבטיה היא עוד בסדר.
הבעיה שלי איתה זה הטיולון.
1. הטיולון מאושר רק מגיל חצי שנה! זה אומר שאם האמבטיה צפופה לפני אנחנו בבעיה.
2. הטיולון לא נשכב למצב שטוח, שמעתי מלא מעט הורים לתינוקות שגם מעבר לגיל שנה שזה לא נוח להם כשהם ישנים.
3. הטיולון חד כיווני. לדעתי וזה על פי מחקרים רבים בנושא התינוק צריך להיות מול ההורה עד גיל שנה פלוס.
אלו הסיבות העיקריות שאני לא ממליץ עליה.
בין בי לסיילו, כמו שרשמתי יש פער די גדול במחיר.
דווקא מבחנית האמבטיה זו של הסיילו לדעתי מוצלחת יותר כי היא יותר מרווחת ויותר גבוהה.
מבחינת הטיולון שזה גם החלק שישמש להרבה יותר זמן, לדעתי זה של הבי עדיף כי המושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה טובה יותר לתינוק, זווית ישיבה זקופה יותר והמושב גם יותר ארוך שלפעמים זה משמעותי בגילאים מתקדמים.
בניוד הבי יותר נעימה בעיקר כי יש לה גלגלים מחומר יותר איכותי וגם קפיצים יותר איכותיים. בנוסף היא מעט יותר קלילה.
בדרך משובשת לספורטליין יהיה יתרון כי הגלגלים יותר גדולים. יש כיום ספורטליין פרו עם גלגלים וקפיצים משופרים, הדגם הזה יותר נוח לניוד מהבי אבל כבד מאוד ביחס לבי או הספורטליין האחרות לכן אני פחות ממליץ (הוא גם יקר יותר).
הספורטליין יחסית קומפקטיות, הן די בגדול של הבי, לדעתי הן יותר נוחות לקיפול גם מול הבי וגם מול היויו.
אין עגלה משולמת ובכל עגלה נמצא חיסרון כזה או אחר. צריך למצוא את המוצר שמתאים לתקציב שלנו ושאם החסרונות ניתן לחיות בשלום.
אני ממליץ מאוד גם לבדוק את העגלות שלנו של בייבי בוס.
עשינו שם השקעה מטורפת כי לייצר את העגלה המושלמת. אני לא רוצה לרשום ללא חסרונות בכלל, את זה אתם צריכים לשפוט.
היא יותר נוחה לניוד גם מול הבי וגם מול הסיילו בכל דרך. יותר קלה משתיהן, קומפקטית כמוהן ועולה סביב המחירים של הסיילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו...
ציפי30/05/2021היי קובי,
נשמח לשמוע מה ההבדלים בין ספורטליין לבייבי בוס בובקט.
ביררתי קצת על העגלות של בייבי בוס. הבנתי שיש לה חסרון שהבד המכסה של האמבטיה נראה בהמשך לא מאוד מתוח ודי רפוי. זה נכון? ואיך הבדים מבחינת דהייה?
האם הטיולון נשלף לצד השני שמול ההורה בקלות, או שיש צורך בפירוק שלם?
את המעלות שלה הבנתו. באמת נשמע טוב..
אשמח שתרשום גם חסרונות שלה, שנהיה מודעים, כי לא כל כך מצאתי חוות דעת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/05/2021שלום ציפי,
לגבי הבד, כבר אין את הבעיה הזו, בדגמים האחרונים יש כיסוי אמבטיה חדש עם לוח פלסטיק בתוכו כדי לשמור על הבד מתוח.
לגבי דהייה, רוב העגלות כיום מגיעות עם בדים מסנני UV לכן דהייה בכל מקרה תהיה בשלב כלשהו אבל כיום, זה יקח יותר זמן. בכל עגלה הבד עלול לדהות בסוף. ככל שתהיה פחות חשיפה לשמש ככה הסיכוי יפחת. בכל מקרה בעלות בייבי בוס ניתן לרכוש בדים חדשים במחיר סביר ולחדש את העגלה.
לגבי הטיולון, נשלף בקלות (אפילו ניתן לשלוף ולחבר ביד אחת) וכמובן מתחבר בקלות לשני הכיוונים. גם ניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים.
בהשוואה לסיילו (יתרונות/חסרונות). אני משווה לסיילו XL (לדעתי הדגם הכי מוצלח של הסיילו).
הבובקט שוקלת 8.3 ק"ג והסיילו 10.2 ק"ג, כמעט 2 ק"ג פחות.
מבחנית גלגלים החומר בבובקט יותר איכותי ויש קפיצים לכל 4 הגלגלים (בסיילו רק מאחור) לכן הניוד של הבובקט לדעתי הרבה יותר קל, נוח ויעיל וזה עוד יותר בא לידי ביטוי בדרכים משובשות וכשיש משקל כבד על העגלה (ילד גדול או קניות).
מבחינת גגונים אצלנו הגגון בטיולון יותר מכסה.
מבחנית אמבטיה: האמבטיה שלנו יצוקה מפלסטיק, זה אומר שאין ברזלים מתחת ומצידי המזרן, היא יותר מגנה ממכות וגם יותר אטומה לרוח/אבק/פליטות רכבים. מצד שני בסיילו ניתן לקפל את האמבטיה לאכסון.
טיולון: הטיולון שלנו גם יצוק מפלסטיק, זה נותן זווית שכיבה אבל בעיקר זווית ישיבה טובה יותר וזקופה יותר. כמוכן המושב שלנו יותר ארוך, יתרון לגילאים בוגרים יותר.
מבחינת הקיפול המנגנון די זהה אבל לסיילו יש ידית והרבה לקוחות אמרו לי שהרגישו שטיפה יותר קל לקפל את הסיילו אבל שורה תחתונה גם את הבובקט סופר קל לקפל.
מבחנית סלקלם מתחברים על העגלות אותם מותגי סלקל כאשר לסיילו ניתן גם לחבר סלקלים של סייבקס שלא מתחברים לבייבי בוס.
מבחינה עיצובית, בסיילו ניתן לבחור עור לידית בחום או שחור אצלנו רק שחור. מצד שני אצלנו ניתן לבחור צבעים עליונים במגוון ענק של צבעים כאשר כל הזמן יכנסו צבעים חדשים ואתם תוכלו לרכוש רק ערכה במחיר סביר ולהחליף. זה אומר שאם יש בת אפשר לרכוש בדים בורוד בלב שקט כי בעתיד אם יהיה בן תוכלו לרכוש ערכה בכל גוון שתרצו.
מבחינת כביסה: אצלנו כל הבדים יורדים 100% כולל גגונים והמסגרת החיצונית של האמבטיה. בסיילו רק חלקים מסויימים יורדים. כמוכן בד המושב יורד עם לוח פרספקט בתוכו שלא ניתן לשלוף.
עוד חיסרון של הבובקט הוא זמינות, קשה מאוד למצוא אותה בחנויות ולכן הרבה פעמים צריך לנסוע לנקודות רחוקות ולרוב אין עליה מבצעים או דילים כי הביקוש גדול מההיצע.
בסיכומו של יום אני תמיד ממליץ לכולם לא להסתמך על המלצות של אף כולל שלי! לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג שזה תינוק כבן שנה, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגות, לתפעל לבד (לשנות מצבים, להחליף אמבטיה וטיולון), לקפל, להרים יחד עם הטיולון ולבדוק ברכב. ככה תקבלו החלטה מושכלת מה נכון לכם ולא מה נכון לאחרים.
בכל מקרה לגבי המלצות, אנחנו מקבלים את השאלה ששאלת מהמון הורים שמתלבטים אם ללכת על בייבי בוס או לא. לכן לאחרונה התחלנו פרויקט ואנו מנסים לאתר לקוחות עם העגלות ומבקשים שיכתבו חוות דעת. ריכזנו את חוות הדעת באינסטגרם שלנו, נכנסים לדף שלנו BABYBOSS.BIZ יש שם סטוריז ובראשון לקוחות ממליצים אפשר לעבור על כל הביקורות ששלחו לנו וכל ביקורת חדשה שנשלחת עולה לשם ישירות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבי בוס בובקט
ציפי31/05/2021תודה על התשובה המפורטת, מאוד עזרה לנו!
עוד כמה שאלות...
האם השלדה חזקה מספיק? ניתן להעמיס עליה משקל גדול, שקיות, להעלות במדרגות כשהיא פתוחה?
האם היא תוכל לעבור לילד שני ושלישי?
אילו צבעים קיימים כיום? ראינו רק ורוד-יין-אפור. יש עוד?
האם הכל ניתן להחליף, כולל הבסיס של האמבטיה לדוג' מאפור לשחור?
ואיפה ניתן כרגע לרכוש את העגלה, באיזור-דרום,מרכז או ירושלים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/06/2021שלום ציפי,
לגבי החוזק אני יכול לומר בלב שלם שהעגלה סופר חזקה. אנחנו מוכרים בעיקר במגזר החרדי ויוצא לי לא פעם לראות 2 ילדים מוסעים על העגלה + המון קניות בסל ועל הידית. אני רואה שיורדים איתה עשרות מדרגות עם התינוק בעגלה ועדיין אחוז התקלות כמעט אפסי. באותה נשימה אני חייב לציין שכל מה שרשמתי אסור על פי ההוראות והנחיות מכון התקנים וזה מוביל לשחיקה ובלאי מהיר יותר, לא משנה עד כמה חזקה העגלה.
יש לי לקוחות איתה עם ילד שני (היא חדשה ככה שלגבי השלישי יקח זמן אבל עושה רושם שלא תהיה בעיה).
לגבי הצבעים, בעגלות שלנו בוחרים צבע שלדה: שחור או ניקל.
צבע בסיס (תחתית האמבטיה ומושב הטיולון): שחור או אפור. ניתן בעתיד להחליף/לרכוש אך זה יהיה יקר כי בדים זה כמעט חצי מעלות עגלה! לכן אני ממליץ לבחור צבע שאתם שלמים איתו ולא תרצו להחליף.
צבע השלמה (גגונים + כיסוי אמבטיה): בורדו, כתום, אפור, טורקיז, שחור, שחור מבריק, דמוי עור שחור או לבן (בתוספת תשלום). בעוד כחודש יחזרו: ורוד וירוק שאזלו + צבעים חדשים כחול רויאל, תכלת, סגול פסטל, צהוב, ג'ינס. המטרה כל עונה שיכנסו צבעי השלמה חדשים. צבעי ההשלמה מתומחרים במחיר מוזל ככה שתוכלו בכל עת לרכוש ולהחליף.
ניתן לרשום בגוגל עגלה טייגר ולהיכנס לדף שלה באתר שלנו, שם יש תמונות של כל צבעי ההשלמה שזמינים במלאי
לגבי הבובקט חשוב לציין, הביקוש מטורף והרבה פעמים יש חוסרים, נכון לעכשיו אין לנו אף עגלה במלאי ולרוב המשווקים אין אף עגלה במלאי! בשל כך גם לגבי ההשלמות, יש צבעים שאוזלים מהר יחסית.
היא נמכרת בסוויט בייבי בדרום (נתיבות), בירושלים רהיטי אור.
בגולד בייבי (ב"ב, מודיעין עלית, בית שמש). תינוקי מודיעין עלית.
נכון לכרגע אלו כל המשווקים שלנו לבובקט בישראל ואף על פי שיש כלכך מעט מהם עדיין אין לנו מספיק עגלות לפתוח עוד חנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו...
ציפי01/06/2021אם כן, אין כרגע איפה להשיג אותה בכלל?
אם ידוע לך איפה נשאר נשמח לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
רשמתי לך את שמות החנויות שמכרנו להן. צריך ליצור איתן קשר, אני בטוח שלרובן עוד יש במלאי אם כי לא בכל הצבעים.
אם אין לחץ של זמן, בעוד חודש (אולי חודש ושבוע) נכנס משלוח נוסף לארץ ואז הכל יהיה זמין.
ציפי01/06/2021יש עוד חנויות שמוכרים?
אלו שמוכרים באתרים-לא משווקים מורשים?
כמו: תינוקות זה אנחנו, מקס בייבי, לה בבה.
ועוד שאלה-גדם בובקט עם שלדה זהב-זה דגם ישן?
מה הדגם הכי חדיש ומשופר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו...
ציפי01/06/2021לא רואה את הרשימה.
תודה!
בעוד חודש זה יקרה בטוח?
כולל הצבעים החדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
נכון לכרגע לא יכולנו לספק למקס בייבי, תינוקות זה אנחנו (סניף ב"ב בלבד, סניף ראשון אינו משווק מורשה), לה בבה. לדעתי אין לאף אחד מהם זמין במלאי.
אם משלוח הבא נצליח לספק להן אז כן, אלו משווקים מורשים ואין בעיה להזמין מהם.
הזהב זה דגם ממש ישן.
החדשים נקראים בובקט 2 וזה גם מצוין על האריזה, אלו הדגמים שניתן לרכוש עם בדים שניתנים להחלפה. בדור הקודם זה לא היה אפשרי לכן כך אפשר לזהות.
המשלוח הבא צפוי להיכנס לנמל בסוף החודש הזה. מניסיוני לוקח עוד כשבוע עד שאנחנו יכולים להפיץ לחנויות.
אם יהיו עיכובים או דברים לא צפויים אז לכל המאוחר עד אמצע יולי זה כבר יהיה זמין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)