עגלה-טיולון לבת ארבעה חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה-טיולון לבת ארבעה חודשים
    מיכל
    30/05/2021

הי קובי,
    מתלבטת מה לקנות לבת ארבעה חודשים. עד עכשיו היתה באמבטיה של ג'ואי (אין לנו את הטיולון שלו) אבל היא כבר קטנה לה. מתלבטת אם לקנות עגלת טיולון מאסיבית שבעתיד נחבר גם לאמבטיה בשביל הילד הבא, או ללכת על טיולון יותר זול ופשוט כי היא כבר לא ניו בורן.
    הכי חשוב לי שתהיה נוחה ותומכת לתינוקת. שהנסיעה תהיה יציבה, נוחה וחלקה ככל האפשר.
    עוד חשוב לי שהטיולון יוכל להישכב לפחות 170 מעלות ושיהיה גגון טוב נגד השמש.
    אשמח גם אם המושב יהיה דו צדדי (כי היא בכל זאת קטנטונת) אבל זה פחות קריטי.

התקציב עד 1200, אבל אשמח גם ליותר זול..

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2021

שלום מיכל,

מאוד קשה לי להמליץ מכיוון שלדעתי והדעה שלי מבוססת על המון מחקרים, רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. לכן אני חושב שחובה מושב דו כיווני וזה קריטי מאוד.
    לצערי אין טיולונים דו כיווניים רבים בשוק, זה הוא לרכוש עגלה שלמה עם אמבטיה ואז אנו חורגים מהתקציב או לרכוש רק טיולון של עגלה אבל ברוב המקרים זה לא נמכר רק טיולון.

לכן אין לי המלצה על משהו כזה. האופציות היחידות לתקציב זה או ללכת על סייבקס איזי טוויסט הדור הראשון ולדעתי לא מדובר בדגם מוצלח. אופציה נוספת זה לרכוש טיולון יד שניה של בוגבו בי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו