סלקל או כסא בטיחות מגיל אפס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל או כסא בטיחות מגיל אפס?
    דפנה
    31/05/2021

שלום!
    היריון ראשון ומקבלת המלצות מכולללם ומתבלבלת.
    1)האם ממליץ על סלקל ורק בהמשך כסא בטיחות או לוותר על סלקל בכלל.
    אמורה לקבל במתנה אז באמת נטו לפי בטיחות ונוחות (:
    2) מהו הסלקל המומלץ ביותר בעיניך (עם או בלי בסיס)
    3) כסא הבטיחות המומלץ בעיניך?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2021

שלום דפנה,

אני רושם זאת תמיד. זה נחמד שיש המלצות וחוות דעת אך לכל אחד צרכים שונים. אני ארשום לך את הפלוסים והמינוסים, את ההחלטה תעשו לפי הצרכים שלכם.

1. אין לי המלצה. היתרון של סלקל: הזווית יותר שכיבתית ולכן זה טיפה יותר נוחל לתינוקות אם כי לא בפער עצום, יש כיום כיסאות שיודעים להגיע לזווית של סלקל או קרוב מאוד לכך. יתרון נוסף הוא הניוד. אם התינוק נרדם בנסיעה, אם יש סלקל אפשר לנתק מהרכב עם התינוק מבלי להעירו, לנייד ידנית או לחבר לעגלה.
    החיסרון של זה הוא שמאוד לא בריא שהייה ארוכה בסלקל.
    היתרון של כיסא זה בעיקר החיסכון הכספי שנחסך באי רכישת סלקל.

2. גם כאן זה מתחלק ותלוי לדרישות שלכם. אם אני צריך להמליץ על סלקל נטו מבלי להתחשב בדברים אחרים אז צ'יקו קייפיט הכי מומלץ בפער עצום. גם בטיחותית הוא נחשב מוביל, גם מבחינת נוחות לדעתי זה הסלקל הנוח ביותר לתינוקות. גם הגגון שלו מעולה והדבר הכי טוב בסיפור זה המחיר, הוא יחסית במחיר סביר וכולל בסיס במחירו. יש סלקלים שרק הבסיס שלהם עולה כמו הצ'יקו. הצד השני של המטבע, הוא לא מתחבר לאף עגלה ולכן להרבה הורים זה לא מתאים. רוב ההורים מחפשים סלקל שיתחבר להם לעגלה. במקרה כזה מקסי קוזי מיקו מעולה כי גם הוא ברמת בטיחות גבוהה וכולל בסיס במחירו. ללא בסיס ג'ואי איי ג'ם מעולה אבל לא זול אם נרצה לרכוש יחד עם בסיס.
    אם רוצים הכי בטיחותי שגם מתחבר לעגלות אז סייבקס אטון 5 או Q הוא הטוב ביותר אך הוא יקר מאוד וזה לפני שעוד הוספנו בסיס.
    3. הכיסא הכי טוב לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט, בטיחותית הוא בטופ 3 קבוע, היתרון הגדול שלו שיש לו 9 זוויות הטיה ולכן מבחינת זווית הוא הכי נוח וקרוב לזווית שכיבה של סלקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו