רכישת כסא בטיחות לרכב ישן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת כסא בטיחות לרכב ישן
    אילה
    06/06/2021

שלום וברכה
    אני מעוניינת לקנות כסא בטיחות טוב, מגיל 0 ועד בוסטר, בטיחותי ואיכותי. העניין הוא שהרכב שלי, טויוה יאריס, ממש ישן, ואין בו כמובן איזופקס וכד.
    האם זה בעייתי?
    ועל איזה כסא אתה ממליץ בסביבות 1000-1500 שח?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/06/2021

שלום אילה,

זה שאין איזופיקס זה בכלל לא נורא. יש שטועים שלחגור מושב עם חגורת הבטיחות של הרכב יותר בטיחותי.
    הכי הייתי ממליץ על ברייטקס קליקטייט, בסדרה יש כמה דגמים, לדעתי דגם המרתון נכנס לתקציב ובטיחותית הוא אחד הטובים בעולם, סופר קל להתקנה עם חגורה ככה שלדעתי זו הבחירה הכי טובה.
    לקחת בחשבון שבהשוואה לסלקל הזווית שכיבה שלו פחות שוכבת ויש תינוקות שלא ישבו בנוחות בחודשיים/שלושה הראשונים. ניתן להוסיף ספוג מגביה שישפר את הזווית, עולה כמה גרושים ולדעתי חובה אם זה מיועד מלידה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי

אילה
    06/06/2021

קובי, ממש תודה
    על הסבלנות, הבהירות והנדיבות במידע.
    ממש לא מובן מאליו.
    תבורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו