שאלה לגבי מזרון נומו והמלצה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזרון נומו והמלצה
    נטע
    07/06/2021

היי קובי,

קראתי את ההמלצות לגבי מזרון בטיחותי למיטת/עריסת תינוק (נומו, בייביטק מולטיפלואו וכו') ועלתה לי שאלה לגבי הסדינים - בעצם, אם אני שמה סדין רגיל, זה מבטל את יתרונות המזרון הנושם הזה?
    האם נדרש סדין מיוחד לא אטום?
    תודה!
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/06/2021

שלום נטע,

1. יש סדינים מחוררים, גם לנומו יש מקורי שגם יכול להתלבש על האחרים.
    2. גם סדין כותנה מאפשר מעבר של אוויר דרכו ככה שזה לא פוגם ביעילות המזרן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי מזרון עריסה

נטע
    08/06/2021

תודה על התשובה!
    שאלה נוספת, בהמלצותייך הזכרת את בייביטק מולטיפלואו.
    אני רואה שגם למזרני איירפלואו שלהם יש תו תקן כמזרן נושם, האם גם מזרונים אלה בטיחותיים ומומלצים בעינייך לעריסה/מיטת תינוק? פחות מהמולטיפלואו או דומה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/06/2021

שלום נטע,

דווקא במזרני עריסה לדעתי העניין של הנושם מיותר ולכן גם היצרנים לא מייצרים כאלו לעריסה. נומו כן ומולטיפלואו בהזמנה מיוחדת מולם.
    היות ומשך השימוש בעריסה הוא ל-3 חודשים אז:
    א. חבל על ההשקעה הכספית הגבוהה.
    ב. חובה להשכיב לישון על הגב, עד גיל 3-4 חודשים הם לא יכולים להתהפך לבד ולכן הסכנה שהראש ישקע במזרן כלל לא רלוונטית.

לכן אני תמיד ממליץ על מזרן שיש לו תו תקן ולברר מול מכון התקנים שאכן יש לדגם המזרן והיצרן תו תקן. ללכת על הדגם הבסיסי עם ציפוי בד רשתי. לא צריך מעבר משהו אחר לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נטע
    08/06/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו