מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לכיסא בטיחות בן חודשחנה10/06/2021
שלום קובי.
יש לנו ילד מתוק בן חודש. קנינו עגלת פג פרגו בוק פלוס ביד 2 ושדרגנו לשלדת s. העגלה הגיע יחד עם סלקל שמתחבר לאוטו עם איזופיקס.
אתמול היינו בחנות עם מבצעים מאוד גדולים והחלטנו לנצל את המבצעים ולקנות את הכיסא בטיחות לרכב של השלב הבא. המליצו מאוד על ברייטקס מרתון שעלה לנו 1100 וקנינו.
חזרתי הביתה וכל האחים שלי אמרו שזה טיפשות גדולה שהשקענו על זה כ"כ הרבה כי אם יש לנו סלקל לגיל הקטן אז אין צורך בכזה כיסא בטיחות מושקע שהוא מגיל 0 עד 8 ומספיק לקנות כיסא בטיחות לגיל הבא ב300 400 שח. וזה סתם מיותר ולא יותר בטיחותי.
אציין שאנחנו מתכננים משפחה גדולה (הלוואי)...
האם תוכל לעשות לי סדר בראש איך ייתכן הפער במחירים בין הכיסאות... לא ממש הבנו בכלל מה ההבדלים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/06/2021שלום חנה,
לדעתי העצות שקיבלת גרועות וטוב עשית שרכשת את הברייטקס. אם זה מרתון קליקטייט זה אחד המושבים הכי בטיחותיים בעולם. ובמחיר 1100 זה מחיר מטורף הוא עולה כמה מאות שקלים יותר.
ניתן להשתמש בו גם לפני גיל שנה וברוב המקרים הסלקל לא נוח הרבה לפני גיל שנה ככה שבכל מקרה צריך כיסא כמו הברייטקס. הדבר האחרון שהייתי חוסך בו כסף זה כיסא בטיחות.
פערי המחיר נובעים מכך שיש מוצר סיני עם מינימום בדיקות ובקרת איכות ויש מוצר עם חומרי גלם וטכנולוגיה מהמתקדמים ביותר שיש. אני תמיד אומר שיונדאי ומרצדס יסיעו אותי בדיוק אותו הדבר מנקודה א לנקודה ב. אם חס וחלילה הם יתנגשו אחד בשני אני מעדיף לשבת במרצדס ולא ביונדאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לכיסא בטיחות
חנה12/06/2021תודה רבה על התשובה שלך.. זה ממש עזר לי.
באמת בסופו של יום אני מאמינה שאפשר לחסוך בהרבה דברים אבל בטיחות היא מעל הכל. ושם שווה להשקיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)