מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לתל אופן- רכישת פדליםשלומית גבע13/06/2021
קיבלנו את הדונהs3 ללא פדלים וללא תיק. שוקלת האם כדאי להשקיע על רכישת פדלים ותיק או לרכוש תלת אופן אחר. שמעתי ביקורות שונות לגבי תלת האופן של דונה.
בת 8 חודשים, יושבת ועומדת לבד. (אפשרי להמתין עד גיל 10 חודשים). בנוסף, יש לי גיפט קארד לשלב ואני יודעת ששם הם מוכרים רק את היו פליי או הדונה. האם כדאי לרכוש משם? יש מומלצים יותר?
חשוב לי שיתקפל ויהיה נוח (בת 8 חודשים, באחוזון 99 בגובה ומשקל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/06/2021שלום שולמית,
מהניסיון שלי עם 2 ילדי, הם מעולם לא השתמשו בפדלים. בסופו של יום התלת אופן זה סוג של תחליף לטיולון.
סה"כ דונה טובים, גם קיו פליי. אני אישית יותר מחבב את סמארטרייק בזכות פטנט ההיגוי שמקל מאוד על ההורה לכן נוטה לכיוונם אבל אם שילב אז הייתי נשאר עם הדונה או משדרג לדגם משופר עם פדלים. לגבי תיק לדעתי מיותר. בסוף רוב האנשים אין להם את הזמן כל הזמן לארוז בתיק את התלת אופן ובגמר השימוש תמיד אפשר לארוז בניילו גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והסבר
שלומית גבע14/06/2021הכוונה בתיק השק שנתלה על האופניים (לאיחסון אוכל, טיטולים ועוד) ובפדלים שעליהם הם מניחים את הרגליים כדי שלא יהיו באוויר. האם כדאי להשקיע ולשפץ את הדונה או ללכת על היו פליי? במידה ואלך על היו פליי, הבנתי שריטו פלוס נהדרים. האם יש דגם מומלץ יותר?
לגבי הדונה, הבנתי שהידית להורים נמוכה יותר והמושב צר יותר מהקיו פליי (כך גם המשקל המקסימלי לילד). האם יש הבדל בהיגוי, בקיפול, באיכות בין השניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/06/2021שלום שלומית,
סליחה לא הבנתי לחלוטין את השאלה.
המדרך רגליים לדעתי זה חובה אז לא הייתי ממליץ ללכת על דגם ללא.
לגבי סל/תיק חפצים לדעתי לא קריטי אם אין אבל זה אינדיבידואלי.
הידית בדונה בגובה ממוצע, אני ששיחקתי עם זה הגובה היה לי בסדר גמור ואני בגובה ממוצע.
אין הבדל בהיגוי בין דונה לקיו פליי, אולי יש הבדל בידית אחיזה אבל הפעולה שצריכים לעשות היא אותה פעולה.
הריטו בהחלט טובים וגם הנובה.
בסופו של יום ההבדלים מאוד קטנים בין כולם. הכי בטוח זה להתנסות עם התינוק בהם, לטייל בחנות, לקפל ואז לראות מה נוח לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי השוואה ובדיקה
שלומית גבע16/06/2021אז הלכתי היום וניסינו את הדגמים. אפילו בדקנו את הטיולון החדש של הקיו פליי (מדהים, חבל שלא נשכב) לדונה אין מדרך ולהניח את הרגליים על הפדלים נראה ממש לא נוח, הסמרטוט טרייק מהממות אבל פחות התחברתי להיגוי. הקיו פליי נהדרות וכאן אשמח לעזרה. יש את דגם הנובה (צר יותר, כסא מסתובב, קטן יותר בקיפול, קל יותר) אל מול הריטו (רחב, הרבה מקום, כבד יותר, קיפול גדול). ההבדל הנוסף ביניהם שבאחד היא מגיעה לדרך הרגליים ובשני לא. האם יש חשיבות לכך? והאם יש דגם מומלץ יותר? (עמיד או נוח יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/06/2021שלום שלומית,
לגבי הטיולון אכן, הוא מאוד בסיס לטוב ולרע.
אני חושב שהמדרך רגליים חשוב והילדים שלי השתמשו בזה לא מעט, לא חושב שהיה יכול להיות להם נוח בלעדיו. כמובן עד שגדלו ואז היה מיותר והרגליים היו בפדלים.
לגבי סמארטרייק, מבחינת היגוי, מוזר לי כי אני שומע את זה מאוד הורים.
ההגוי בסמארטרייק זה בדיוק כמו בעגלה. בגלל שמרגילים את ההורים שצריך לעשות היגוי כמו בהגה בדגמים האחרים אז המחשבה מתקבעת שזה יותר נוח. בסמארטרייק לא צריך בכלל לעשות היגוי, רק ללכת רגיל כמו עם עגלה. לי זה היה הרבה יותר נוח מכל דבר אחר.
לגבי קיו פליי, הנובה הוא הדגם היותר פרקטי והריטו יותר נוח בניוד ולתינוק אבל עם התפשרות על הנוחות שלכם (משקל וגודל). לכן זה תלוי בכם אם אתם מוכנים להתפשר על הנקודות האלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)