כסא בטיחות לתינוק ארבעה חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לתינוק ארבעה חודשים
    אילה
    25/06/2021

מתחילה לברר עבור הבת שלי (ארבעה חודשים) כיסא בטיחות לרכב
    מתלבטת בין כמה סוגים:
    1.ברייטקס קליקטייט אדווקאט
    2. בריטקס 1 פור לייף
    3. גרקו סלים X3
    4. נונה exec

אשמח להמלצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום הילה,

לדעתי כל ה-4 יקרים ויש טובים מהם חלק גם זולים יותר.
    בברייטקס הייתי ממליץ ללכת על בולווארד קליקטייט ולא על האדבוקט. הבולווארד יותר זול ואין לו הגנות/כריות צד כמו באדבוקט, במבחני בטיחות האדובקט לא דורג טוב יותר כך שהן מיותרות, גורמות לכיסא להיות יקר יותר ולתפוס יותר מקום ברכב, אם עתידית מתוכנן עוד תינוק או שניים אז יהיה מאוד בעייתי לשים 3 מושבים מאחור.

הפור לייף גם לדעתי מיותר, הוא יקר כי הוא הופך לבוסטר עתידית, בפועל כמעט אף אחד לא משתמש בו או בדומיו כבוסטר כי הם בומבסטיים מדי.

לגבי גרקו או נונה הבולווארד יותר בטיחותי מהם. לכן מה-4 הייתי ממליץ על האדבוקט אבל, יותר עדיף ללכת על הבולווארד כמו שרשמתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקו נקספיט לעומת הבולווארד

אילה אמונה בצלא
    27/06/2021

ומה לגבי ציקו נקספיט לעומת הבולווארד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום אילה,

האמת שניהם זה הטופ שבטופ. לדעתי הצ'יקו מעט יותר נוח עד גיל חצי שנה כשהם נגד הכיוון. מצד שני הברייטקס יותר קל להתקנה, אם הכיסא יצא מהרכב לעיתים קרובות אז עדיף את הברייטקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו