סייבקס מילו או ספורטליין XL

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס מילו או ספורטליין XL
    עדי
    30/06/2021

היי,
    מתלבטים בין שני הדגמים שלעיל.
    1. מה שאהבתי בספורטליין זה את המזרן העבה וגלגלים הגדולים
    2. מה שאהבתי מאוד במיילו זה העגלה הקלה וזה שלא צריך להתכופף לעגלה אחרי הקיפול כי היא נשארת עומדת. (אני סובלת מבעיות גב)

הפער במחיר מבחינתנו הוא 500 ש"ח ובמקרה דנן לא מהווה פונקציה בבחירה. (המיוס כבר יקרה לנו וגם לא נראה לי מצדיקה את הפער במחיר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי הסיילו יותר נוחה לניוד

קובי סופר
    30/06/2021

שלום עדי,

תלוי באמת מה מחפשים.
    לדעתי הסיילו יותר נוחה לניוד, בעיקר בדרך משובשת בזכות גלגלים יותר גדולים. בנוסף כל עליה וירידה ממדרכה/מדרגה תעשה יותר בקלות עם הסיילו, גם בזכות הגלגלים וגם בזכות הידית המתארכת שתשמש כמנוף.
    מבחינת אמבטיה אין הכרח למזרן עבה, זה לא מוסיף שום דבר בגיל הזה כי אין עניין של נוחות.
    מבחינת המושב לדעתי בסיילו מקבלים גב מוקשח יותר שזה לדעתי עדיף מגב רשת אבל זה גם מה שמוסיף משקל.

מבחינת הקיפול חשוב לציין שהסיילו נשארת ביד לאחר הקיפול ככה שרוב האנשים לא מתכופפים ומיד מניחים ברכב, זה בעצם הזמן היחיד שבאמת מקפלים העגלה לכן לדעתי עניין הקיפול זניח, לדעתי דברים כמו נוחות התינוק והניוד קודמים ובזה לדעתי הסיילו עדיפה.

כמוכן המיילו קלה מאוד ולמשקל קל יש חסרונות ועניין של יציבות עם תיק כבד.
    בנוסף במיילו כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב את התינוק לישון, המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, לדעתי זה א. יוריד מנוחות ההורה בניוד כי זה יגיע כמעט את לברכיים של ההורה. ב. אי אפשר יהיה לתלות כלום על הידית כי התיק לדוגמא יהיה במגע עם המושב היכן שראש התינוק.

הייתי גם ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו (כרגע יש מחסור, תיכנס למלאי בעוד כשבועיים), היא שוקלת 8.2 ק"ג, הסיילו 10.2 ק"ג והמיילו 6.1 ק"ג (משקלים של שלדה עם הטיולון). בניוד לדעתי היא עדיפה על שתיהן, הקיפול דומה לסיילו אך 2 ק"ג פחות יכול להיות משמעותי. המושב יצוק מפלסטיק מה שלדעתי מספק תמיכה טובה עוד יותר.
    היא נמכרת סביב המחיר של הסיילו או המיילו. אני לא יודע לומר כרגע מחיר מדויק, עד עכשיו עלתה 2790 ש"ח אך יתכן שתהיה התייקרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו