איך הכיסא בטיחות evenflo gold  Every stage 

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איך הכיסא בטיחות evenflo gold  Every stage 
    נועה
    01/07/2021

שלום,
    אני מעוניינת לקנות את הכיסא בטיחות evenflo gold  Every stage  כי הוא מגיע עם ההתקן שכחת תינוק באותו.
    וגם כי הוא מרווח ובד נושם ננוטקאס.
    הבעיה היא שאמאו לי שהכיסאות האלה מבחינת בטיחות לא משהו.
    אשמח לדעת כמה הכיסא הזה קיבל במבחן ריסוק
    והאם הוא באמת כיסא מומלץ מבחינת בטיחות ובכלל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קונים כיסא בגלל שהוא מגיע עם התקן של שכיחת ילד ברכב

קובי סופר
    02/07/2021

שלום נועה,

אני חוזר וכותב, לא קונים כיסא בגלל שהוא מגיע עם התקן של שכיחת ילד ברכב. גימיק נחמד אבל כיסא רוכשים בראש ובראשונה כדי שיהיה בטיחותי. הדגם החדש של אוונפלו טרם נבדק במבחן רשמי. איני יודע לומר את רמתו הבטיחותית. דגמי החברה בדרך כלל מקבלים דירוגים טובים מאוד אבל הם לא בטופ. מבדיקה שלי מעט מסורבל להתקין אותו עם חגורה.

הכי מומלצים לדעתי הם צ'יקו נקסטפיט או דגמי קליקטייט של ברייטקס. אם אין הגבלת תקציב אז בולווארד ואם יש אז גם המרתון מעולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכיסא בטיחותי מספיק

נועה
    02/07/2021

אני לא התכוונתי לקנות כיסא בגלל ההתקן,
    בחנות המליצו לי עליו.
    אבל משום מה במוצצים ןשילב שמעתי ידבקים, רעים עליו, שהוא לא, בטיחותי.
    מה שאהבתי בכיסא שהוא מרווח, הבד, ומתאים לילדים גבוהים.
    ומאפיינים אלו חשובים לי
    אבל לא פיות מבטיחות!
    לכן אני מתלבטת לגביו.
    ברייטקס ראיתי מה, שפחות אהבתי שהוא פחות מרווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האוונפלו בהשוואה לברייטקס יותר מרווח

קובי סופר
    04/07/2021

שלום נועה,

גם לגבי המלצות חנות, אני רושם תמיד, לא להסתמך על זה כי הם רוצים למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שטוב לכם.
    כמו שרשמתי אוונפלו חברה ברמת בטיחות טובה. לדגם הנוכחי לא נעשה מבחן השוואתי, מביקורות שקראתי לגביו של צרכנים הוא בסדר אך כמו שציינתי ההתקנה ללא איזופיקס מסורבלת ולא הכי נוחה. זה אומר שגם אם הוא שיא הבטיחות והקדמה אם יותקן לא נכון במקרה של תאונה הוא אינו שווה דבר.

האוונפלו בהשוואה לברייטקס יותר מרווח מכיוון שעתידית הוא יודע להפוך גם לבוסטר מה שהברייטקס לא, לכן המרווח. בשורה תחתונה הברייטקס קיים בסדרת הקליקטייט בערך 3 שנים, לא שמעתי תלונות לגבי חוסר נוחות (מלבד שימוש נגד הכיוון בחצי שנה הראשונה, גם אז תלונות בודדות וזה משהו פתיר).

אם רוצים בכל זאת ללכת על דגם משולב כיסא ובוסטר אפשר ללכת על גרקו טריגו סנאגלוג, הסנאגלוק מואד דומה לקליקטייט של ברייטקס והטריגו דורג כמוביל בטיחותית לכיסאות משולבים.
    אני אישית ממליץ ללכת על כיסא נטו ולא משולב, אם בכל זאת רוצים כזה אז הייתי ממליץ על הגרקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נועה
    08/07/2021

הלכנו לחנו הושבנו את הילדה בכיסא ולא אהבתי את המנח שהיא ישבה הרגיש הכיסא לא מתאים לה. עם הכריות ישבה בגרקו כמו בתמונה ובלי היא נבלעת בתוכו.
    האם תוכל להמליץ על עוד כיסאות בטיחות מומלצים כולל בוסטר.
    חשוב מאוד שיהיו הכי בטיחותיים ואם אפשר עם חומר נונטקס וכמובן נוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2021

שלום נועה,

טוב שעשיתם בדיקה לפני. להבא אני ממליץ לעשות את הבדיקה ברכב. אפשר גם להוסיף ספוג מגביה (מוצר שנרכש בנפרד) וזה משפר את זווית הכיסא ולא פוגע בבטיחות המוצר.
    אפשר לבדוק את גרקו פוראבר/פוראבר טורשילד. הוא מקבל דירוגים גבוהים אבל לדעתי הבדים לא הכי טובים שיש ובטח לא ננוטקס.
    אם לא הוא אז יש את ברייטקס וואן 4 לייף, אין לו בדי ננוטקס אבל הבדים של ברייטקס מאוד איכותיים.

אלו 2 הדגמים המובילים בנוסף לגרקו.
    אם הם לא רלוונטיים אז מכאן זה ללכת על האוונפלו שאהבת או צ'יקו FIT4 אין נתוני בטיחות שלו עדיין אך הוא מבוסס על צ'יקו נקסטפיט ולכן אמור להיות ברמת בטיחות גבוהה. אין לו בד ננוטקס אבל הבדים של צ'יקו מאוד איכותיים ונעימים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מספק גם נוחות וגם בטיחות

נועה
    12/07/2021

שלום קובי
    קודם כל תודה רבה על כל המידע והמענה.
    האמת שנהיה לי ממש סלט
    והלכתי לאיבוד עם כל המבחר שיש....
    מצב אחד הכי חשוב לי הבטיחות שיהיה לא פחות הכי טוב
    אבל גם נוחות של הילדה חשובה לי
    ומעבר לזה כמו שציינתי גם הבד נונטקס הבנתי שחשוב שיהיה בכיסא.
    כולל בוסטר הילדה בת 7 חודשים גבוה.

את ההמלצות שלך בדקתי אותם
    אבל הבדים לא וואו.
    ולא היה אחד שאמרתי שאני רוצה,
    כי אני קצת מבולבלת מהמבחר.
    אני לא רוצה להתפשר ולקנות העיקר לסיים עם זה
    כי הסלקל שקניתי סייבקס התחרטתי ואני לא רוצה שיקרה לי שוב.

ולכן אני חופרת וחופרת אבל טרם מצאתי
    כיסא שעונה על כל מאפיינים שרשמתי.
    ואחרי החיפושים רק נהיה לי יותר סלט.... 😔

אם תוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן
    איזה כיסא הכיי עונה לדרישות שרשמתי
    ולמה??

כי הצעת לי מספר כיסאות
    ומעבר לזה כשמלכתחילה המלצת לא ללכת על אוונפלו כי לא עבר מבחני בטיחות בארץ.

ועוד משהו איך הכיסא הזה?
    4EVER 4 IN1 TS Graco

תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף כיסא לא עובר מבחנים

קובי סופר
    12/07/2021

שלום נועה,

נתחיל מהסוף, אף כיסא לא עובר מבחנים בארץ. האוונפלו מאושר למכירה ועבר מבחנים כדי לקבל אישור. כוונתי היא שיש מבחנים חיצוניים שיותר מקפידים ומחמירים והתוצאות האלו מפורסמות בניגוד לתוצאות מכוני התקנים בעולם. נכון לכרגע לא מצאתי מבחן של גוף גדול, כן של גופים קטנים שסה"כ מדרגים אותו ככיסא טוב מאוד. אני כמובן דוחף למצוינות ויש כאלו דגמים.

אם נלך על ננוטקס והכי בטוח, אם אין שאלת תקציב אז ברייטקס בולווארד קליקטייט קיים גם בגרסאת ננוטקס. צריך לברר מול היבואן באיזה חנויות ניתן להשיג כי לא כל חנות מוכרת (לדוגמא ברשת שילב לא ניתן לרכוש את הדגם עם בד ננוטקס אבל בבדים רגילים כן). אז הכי בטוח וננוטקס והרוב המוחלט מרוצים ממנו והנוחות שלו, זו המלצתי. עונה מושלם לדרישות. רשמת לי שלא אהבת אותו כי הוא פחות מרווח אבל צריך לקחת בחשבון, זה כיסא נטו, כלומר עד 30 ק"ג. הגרקו שציינת או האוונפלו הם דגמים משולבים עם בוסטר עד 45 ק"ג, לכן הם יותר מרווחים, זה לא אומר שזה טוב. הרבה פעמים אני נתקל במקרים שלתינוק יותר מדי מרווח וזה לא נוח. צריך להושיב ולראות. סה"כ אני יודע שכולם מרוצים מהברייטקס.

הגרקו פוראבר מדורג מעולה, נחשב לבטוח ונוח מאוד. הוא כמו האוונפלו משולב בוסטר, אני אישית פחות אוהב מוצרים משולבים וגם בטיחותית, כיסא לחוד מקבל דירוג טוב יותר ממשולב ובוסטר לחוד מקבל דירוג טוב יותר כבוסטר. זה לא מוריד מהגרקו כי בשני המקרים הדירוגים שלו מעולים אבל יש טובים ממנו בטיחותית, הברייטקס שציינתי הוא אחד כזה.
    לכן הגרקו לדעתי עדיף על אוונפלו, מבחינת נוחות הוא מפנק, בטיחותית הוא מעולה ככה שזו תהיה גם בחירה טובה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

נועה
    13/07/2021

שלום קובי,
    תודה רבה,
    אני ניסיתי את הברייטקס שהמלצת לא רק שהוא לא נוח לה,
    היא לא יושבת בו טוב,
    לכן לצערי שללנו אותו.

אני רוצה משולב בוסטר כי קנינו סלקל ולדעתי זה היה בזבוז כסף כי היא ממש סובלת בו.
    ולכן אני רוצה משולב עם בוסור שיהיה לה נוח מאוד,
    ושלא אצטרך לחפש כיסא/ בוסטר.
    אני רוצה לקנות משהו טוב ושיהיה לה לכמה שנים.

לגבי הגרקו שרשמת פוראבר מה ההבדל בינו לבין גרקו 4EVER 4 IN1 TS Graco?
    הבנתי שהדגם 4EVER 4 IN1 TS Graco
    עם הגנת צד כפולה,
    אבל מעבר לא הבנתי את השוני.
    והאם אתה ממליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמור להיות יותר בטיחותי אך ההבדל לא גדול

קובי סופר
    13/07/2021

שלום נועה,

משולב בוסטר, כמו שרשמתי בטיחותית הדגמים המובילים לעומת דגמים מובילים שהם לא משובלים, הלא משובלים טיפה מדורגים טוב יותר.
    בנוסף מניסיוני, כמעט אף הורה לא משך עם זה והפך את המוצר לבוסטר, בסוף כולם רכשו בוסטר. הסיבות הן בעיקר תינוק חדש שהצטרף והכיסא עבר אליו, בוסטרים תופסים פחות מקום באותו, יותר קל להשתמש בהם ולנייד אותם מרכב לרכב מאשר את הכיסא הגדול.
    אז לשיקולך.

לפוראבר יש 2 דגמים TS מגיע עם הגנות צד חיצוניות.
    אמור להיות יותר בטיחותי אך ההבדל לא גדול. אם ההבדל במחיר לא גדול אז ברור שאני ממליץ עליו. אם יש פער גדול במחיר אז חבל להשקיע.
    ככיסא משולב בוסטר מדובר באחד הדגמים הכי טובים שיש, לדעתי עדיף על האוונפלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על כל המידע והמענה המהיר.

רחל נועה
    14/07/2021

שלום קובי,
    תודה על המענה המהיר ועל כל העזרה אתה אכן עוזר פה להמון אנשים וחוסך להמון אנשים כסף ובעיות עתידיות.
    אתה ממליץ לקנות רק כיסא ללא בוסטר האם כיסא שרשום עד 30 קילו יתאים לילדה גבוה עד גיל 5?
    אם כן אז אלך על האפשרות של כיסא בלבד.

על איזה כיסא אתה ממליץ בטיחותי מאוד, נוח מאוד ומרווח ואם אפשר עם בד ננוטקס??
    סליחה שאני משגעת אותך.

פשוט נכותי עם סלקל ולא מעוניינת שזה יקרה לי עם כיסא
    אני רוצה להיות מרוצה ושלמה מהבחירה.
    ושלילדה שלי יהיה הכייי נוח כי כרגע היא ממש לא אוהבת לשבת בסלקל של סייבקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להפריד בין סלקל לכיסא

קובי סופר
    14/07/2021

שלום רחל,

צריך להפריד בין סלקל לכיסא. אני תמיד רושם שסלקל משמש לתקופה קצרה ורחוק מהטווח שימוש שמצהירים היצרנים. עד 13 ק"ג זה גיל שנה+ ובפועל מניסיוני זה מתאים לחצי שנה עד 8 חודשים.
    בניגוד לסלקל קפיצת הגדילה של התינוקות נעצרת בגיל שנה ואז קצב הגדילה שלהם רגיל/ממוצע ולכן משך השימוש בכיסא ארוך. אני לא מאמין שאנשים יחגרו ילדים עד 30 ק"ג. גם אני שמשכתי עם ילדי עד גיל 6, כמעט 7 שנים (והם היו קצת מעל 20 ק"ג). לכן כיסא עד 30 ק"ג אפשר יהיה למשוך עד גיל 5-6 גג 7 שנים. צריך לקחת בחשבון שסלקלים בדרך כלל לא נוחים לילדים. בכיסאות זה פחות בעייתי.

אני אישית לא בעד השילוב, ציינתי גם בהודעה הקודמת למה.
    עדיין אבל הגרקו שאהבת מצוין לדעתי.
    מהדגמים שלא משולבים אז המלצתי על ברייטקס שפחות אהבתם. לדעתי רק להם יש את הננוטקס (מלבד אוונפלו).
    לילדי היה את צ'יקו נקסטפיט שאני ממליץ עליו בחום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה- תודה רבה

נועה
    20/07/2021

שלום קובי,
    בהמשך להמלצתך אני אלך לקנות את הכיסא של צ'יקו נסקפיט מקס אבל לא ברור לי כמה דברים ואודה לך אם תוכל להסביר לי.
    יש את הנקספיט מקס עם הבד הנושם שהוא הפנחשב יותר יוקרתי ועם בד נושם כמו בתמונה של 1700.
    אבל יש את הנקספיט
    מקס ב1500
    שרשום שהוא עם בד ללא כימקלים וללא חומר בערה
    ולפי מה שהבנתי בחנות הוא לא עם הבד נושם.

בינות לא ידעו להגיד חי עם הכיסא היקר יותר עם הבד הנושם הוא גם עם בד ללא חומר כימקלים וללא בערה.

האם תוכל להעשות לי ספק
    מה יותר מומלץ
    ומה ההבדלים בינהם?
    והאם שניהם אכן ללא חומר בערה וללא כימקלים.

ותודה רבההה על כל המידע והעזרה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך של תגובה קודמת

נועה
    20/07/2021

לא הצלחתי להוסיף עוד תמונה בתגובה קודמת.

נה שצורף בתוגבה קודמת אמרו לי שהוא כיסא יותר יוקרץי ועם בד נושם
    אבל לא אמרו עם הוא מבד ללא כימקלים וללא חומר בערה.
    האם זה נכון??

והכיסא שמוצרף עכשיו אמרו שהוא ללא בד נושם אבל כן ללא חומר כימקלים
    וללא חומר בערה.

תוכל להגיד לי מה מומלץ??

ומה ההבדל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום נועה,

אני גם לא יודע לומר אבל מעריך שבנושם היקר יותר זה כן מכיל כימקלים. צריך להבין שב-99% מהבדים בעגלות, טיולונים, מושבי בטיחות, טרמפולינות ועוד יש כימיקלים בבד מכיוון שמדובר בבדי פוליאסטר, זה בעצם ניילון ותהליך היצור של זה מחומרים שמכילים כימיקלים.
    כיום יש דרכים להימנע מכך והננוטקס לדוגמא הוא סוג בד כזה, צ'יקו פשוט קוראים לאותה גברת בשם אחר אבל הרעיון זהה.
    הייתי ממליץ ללכת על הזול מהשניים גם בגלל עניין הכימיקלים וגם כי לדעתי עניין הנושם הוא די חרטא, בטח שבחום הישראלי.
    צריך לדאוג לקרר את הרכב טוב ואז אין משמעות לבד נושם או לא.
    מניסיוני בקיץ שלנו הם יזיעו בכל בד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה- תודה רבה

נועה
    20/07/2021

תודה רבה קובי.
    רק כדי להבין שאכן הבנתי אותך.
    הדגם הזול של צ'יקו עם הבד ללא כימקלים
    הוא כיסא מרווח נוח
    ובטיחותי מאוד?
    עליו המלצת לפני כן שהיה לך אותו ? נכון?

וכיסא עם הבד הנונטקס רק בביריטקס קיים נכון?
    כדי להבין שאלו האופציות.
    אם כן אקנה באמת את הציקו הדגם הזול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2021

שלום נועה,

לשאלתך הראשונה כן, אפילו בדגם המקס מרווח הרגליים ארוך יותר מהגרסא שהייתה לילדיי בזמנו.

לגבי הננוטקס כן ולא. הבד בצ'יקו זהה ברעיון לננוטקס רק בשם אחר. בפועל, אותה גברת בשינוי אדרת. באותה מידה צ'יקו יכלו לרשום שהבד הוא ננוטקס 2, טקסננו וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נועה
    21/07/2021

שלום קובי
    עזרת לי מאודדדד
    תושה על כל המידע העזרה והסבלנות
    תודה רבה!!
    עזרת לי מאוד!!
    בזכותך החכמתי המון בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו