כסא בטיחות ציקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס מרתון קליקטייט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות ציקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס מרתון קליקטייט
    רותם
    04/07/2021

בוקר טוב קובי,

אנחנו מתלבטים בין שני הכסאות האלו- ילד ראשון והשימוש בכסא יהיה מגיל לידה. המחיר כמעט זהה אז מבחינת המחיר פחות משנה, אבל אני יותר תוהה לגבי מבחני ריסוק ובאופן כללי נוחות ויתרונות של כל אחד מהם מגיל לידה לטווח רחוק גם לילד וגם להורה.

בנוסף, אני רואה שהמון ממש ממליצים על הברייטקס בולווארד (שיקר יותר משניהם). כמה הוא באמת טוב יותר מהשניים האחרים? יש לו יתרונות ששווים את תוספת הכסף? הוא בטיחותי יותר?

המון תודה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטיחותית כל אחד מהם הוא הרכישה הטובה ביותר

קובי סופר
    04/07/2021

שלום רותם,

בטיחותית שניהם הטופ ככה שלא משנה מי מהם, בטיחותית כל אחד מהם הוא הרכישה הטובה ביותר.

ההבדלים העיקריים:
    מבחינת נוחות לתינוק בן יומו לצ'יקו יש יתרון משמעותי 9 זוויות שכיבה לעומת 6 ולכן הצ'יקו מגיע לזווית יותר שוכבת וקרובה לשל סלקל. לדעתי עד גיל חצי שנה יהיה יותר נוח לתינוקות בצ'יקו.
    מבחינת התקנה שניהם קלים אבל, צ'יקו קל להתקנה עם איזופיקס וברייטקס עם חגורה.
    ממשקל 18 ק"ג של התינוק צריך להתקין את רוב הכיסאות עם חגורה (האיזופיקס לא יעיל ממשקל 29 ק"ג משקל הילד והכיסא יחד). אז לברייטקס יש יתרון כי הצ'יקו טיפה מסורבל להתקנה עם חגורה.
    מניסיוני רוב ההורים הרבה לפני 18 ק"ג קונים עוד בוסטר לכן אני הייתי בוחר בצ'יקו, עדיף בגרסאות הזיפ שיותר נוח לשלוף לכביסה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה עזרת לנו מאוד😊

רותם
    05/07/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו