מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מערכת SensorSafe 2.0 וסלקל סייבקסעינבל05/07/2021
שלום קובי. ראשית תודה על המענה הנרחב, עשיתי חיפוש בשאלות ולמדתי הרבה.
אנחנו מתלבטים על סלקל של סייבקס או של ביסייף.
סייבקס- המוצע ברשתות ממה שראינו הוא רק אטון XL וראינו לפי המלצותיך שהאטון 5 מומלץ יותר. מה היתרון שלו בבקשה? ובנוסף, יש את מערכת הסנסורסייפ שמייקרת כל אחד מהם, אך התרשמנו שעוד מעט כולם יזדקקו לה. כך שכבר משתלם לרכוש יחד איתה או שמא לחכות ולראות מה תהיה התקנה שתצא בעניין הבטיחות? למול סייבקס התלבטנו על ביסייפ שהבנו שהוא מגן יותר באזור הראש ותומך יותר. וכאן למדתי על צ'יקו בהמלצתך- לא הכרנו את המותג... מה מבין שני האחרונים עדיף בעיניך? אנחנו בלידה ראשונה ומבחינתינו להשקיע בסלקל כדי לשמור אותו לילדים הבאים בעז"ה. חשובה לנו מאוד הבטיחות והנוחו. נשמח להמלצותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף, ראינו גם את הנונה
עינבל05/07/2021התרשמתי שהוא מאוד קל, מה שמהווה יתרון גדול עבורי בנשיאה, אך לא הבנו מהמוכרים מה רמת הבטיחות שלו ואיכות הבדים.
נשמח לשמוע גם על זה א לקבל הפניה לקרוא על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/07/2021שלום עינבל,
לגבי בי סייף רשמתי בתגובה לשאלה אחרת שהדירוג הבטיחותי שלהם מצוין, הבעיה שדירוג פליטת הכימקלים מהבד גרוע ולכן אני פחות ממליץ.
לגבי צ'יקו, לדעתי הסלקל הכי מומלץ, התמורה הכי טובה לכסף בכל הקשור לבטיחות, נוחות, נוחות תפעול וכו'. החיסרון העצום, לא מתחבר לאף עגלה, אם מתכננים לחבר לעגלה אז הוא יורד מהפרק.
לגבי סייבקס, לדעתי לא מביאים את ה-5 כי הוא יקר נורא וזה עוד לפני תוספת בסיס. המכירות לסלקל יקר חלשות מכיוון שמשך השימוש בסלקל קצר לכן רוב ההורים או רוכשים סלקל זול יותר או כיסא בטיחות.
לגבי תוספת הסנסור, כרגע החוק יכנס לתוקף מאוגוסט אך יאכף מינואר לכן לא צריך למהר. חשוב לציין שהיצרנים אוסרים תוספת לא מקורית למושב הבטיחות לכן לדעתי, מיהרו מדי עם החוק ולא בדקו את כל הפינות.
לגבי נונה, הסלקל שלהם נחשב ברמת בטיחות גבוהה מאוד ונחשב לאחד הקלים בעולם. אם יש כוונה לחבר לעגלה אז עניין המשקל לדעתי לא רלוונטי, משך האחיזה של הסלקל מהרכב לעגלה הוא בערך 10 שניות, למשך זמן כזה למשקל קל בכמה גרמים אין משמעות. לגבי דירוג בטיחותי צריך לעשות מנוי לקונסיומר ריפורטס ולקרוא אודותיו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. לגבי הנונה- מדוע לבדוק דירוג בטיחותי
עינבל05/07/2021בקונסיומר ריפורטס אם אתה כותב שהסקל נחשב ברמת בטיחו גבוהה? לא הבנתי את ההבדל, אשמח להבין.
לאור העובדה שכרגע אין לנו עגלה, (כנראה נרכוש בוגבו פוקס 2) והאמת לא ממש ראיתי אנשים מחברים סלקל לעגלה (חוץ מדונה) מה היית ממליץ לנו חוץ מהצ'יקו? סייבקס או נונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם לא מחברים לעגלה אין לדעתי בכלל שיקול
קובי סופר06/07/2021שלום עינבל,
פשוט רשמת שתשמחי לקבל הפניה לקרוא אז הפניתי למקור הכי מוסמך שיש.
אני רושם תמיד, אם לא מחברים לעגלה אין לדעתי בכלל שיקול, צ'יקו קייפיט. מעבר לרמת הבטיחות הגבוהה, המחיר והתמורה הכי טובה לכסף בפער, לדעתי הוא הכי נוח לתינוקות!
אגב לפוקס כן יש מתאם עבור הצ'יקו, ככל שידוע לי זה לא נמכר בארץ אבל אפשר לרכוש מארה"ב. אם לא מוצאים אתר ששולח לארץ אפשר לרכוש ולהיעזר בחברות שילוח כמו USHOPS.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!! :) מעריכה את ההשקעה והפירוט
עינבל06/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב, כן ראיתי אטון 5 באתר של סייבקס ישראל
עינבל06/07/2021וכנראה כפי שרשמת שילב/מוצצים וכו' מביאות את הזול והפשוט יותר מבין הדגמים בגלל שיקולי עלות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הגיון כלכלי לרכוש סלקל כלכך יקר לחצי שנה
קובי סופר06/07/2021שלום עינבל,
א. מוצצים לא משווקים סייבקס.
ב. אכן בסוף זה עניין של ביקוש וכמו שרשמתי, אין הגיון כלכלי לרכוש סלקל כלכך יקר לחצי שנה.
הכי עצוב בעיניי שאני ראיתי לא מעט הורים שרכשו דגמי סלקל סופר יקרים כמו דונה או דגמי סייבקס יקרים כמו הקלאוד.
אחרי חצי שנה הם באו ורכשו את הכיסא בטיחות הכי זול בחנות. ההבדל שהכיסא ישמש לפחות ל3 שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קובי, השיקול הוא כמובן בטיחות על פני כלכלי
עינבל07/07/2021ז"א אני מסכימה איתך מאוד.. אך הבנתי שסלקל הרבה יותר מתאים ונוח ל10 חודשים ראשונים לפחות מאשר כסאות שיותר מסיביים. כמובן שזו הוצאה גדולה עבורינו אבל אנחנו רוצים לדעת שלא "חסכנו" על הבטיחות של התינוק.
ממה שראיתי גם הסלקל של ציקו הוא בין היקרים יותר , באזור 900. בקיצור, על מה אתה ממליץ להסתכל קודם כשבאים לבחון את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מעט הורים משקיעים בסלקל וחוסכים בכיסא
קובי סופר07/07/2021שלום עינבל,
מובן לי ואני בעד לחלוטין אך ציינתי בכוונה מה שציינתי, בסוף לא מעט הורים משקיעים בסלקל וחוסכים בכיסא. מקווה שאצלכם זה לא יהיה כך. סלקל יכול להתאים עד שנה+ לפי היצרנים, בפועל ומניסיון שלי הזמן הממוצע הוא 8 חודשים, לאחר מכן הוא צפוף. זה גם תלוי בעונה, בקיץ עם לבוש דק אפשר למשוך יותר ובחורף עם לבוש עבה כמו שרשמתי, גם בגיל חצי שנה זה כבר צפוף ולא נוח להם.
הסלקל של צ'יקו עולה סביב ה-900 אך יש אבל גדול. במחיר הזה מקבלים בסיס איזופיקס.
לצורך העניין אטון 5 בעבר נמכר סביב 1000 ש"ח (אני לא יודע כמה כיום) וזה לפני הבסיס. רגיל עולה סביב 500 ש"ח, איזופיקס סביב 600 ש"ח ויש גם בסיס אמריקאי שעליו אני לא ממליץ מכיוון שבישראל נמכר הסלקל האירופאי, זה אומר שהסלקל והבסיס האמריקאי מעולם לא נבחנו יחד במבחן ריסוק לכן אני לא יכול להמליץ על שילוב כזה. לכן סייבקס עם בסיס עולה כמעט כפליים מהצ'יקו ולכן אני רושם שהצ'יקו נותן את התמורה הכי טובה לכסף. אפילו סלקל פשוט אם נוסיף לו בסיס יגיע למחירים של צ'יקו.
לגבי המלצות כמו שרשמתי. אני ממליץ (גם מניסיון אישי עם ילדי) על צ'יקו. הכל גם תלוי אם יש כוונה לחבר לעגלה. גם אם כן עדיין אפשר לארגן מתאם לצ'יקו, קצת כאב ראש אבל לא נוראי, אני קונה המון מוצרים מארה"ב שלא נשלחים ישירות לארץ עם חברות שילוח צד ג'. אם לא רוצים את הסיבוך אז סייבקס אטון 5, יקר אבל אחד הבטוחים בעולם. יש גם מתאמים זמינים בארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה על הפירוט וההסבר. עזרת לנו מאוד!!!
עינבל07/07/2021מעריכה מאוד את ההשקעה והזמן שהקדשת לענות לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)