סלקל מתאים לנונה טריב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל מתאים לנונה טריב
    ענבר
    06/07/2021

הי,
    מחפשים סלקל שמתאים לעגלת נונה עם דירוג בטיחות גבוה.
    הדירוג שמצאתי לנונה PIPA לא הראה מבחני בטיחות גבוהים במיוחד, וחשבתי על הצ'יקו או על הסייבקס.
    יש מתאם בין הצ'יקו לסייבקס שאפשר לקנות לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל מתאים לנונה טריב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לעשות בדיקה פיזית טרם רכישת הסייבקס

קובי סופר
    06/07/2021

שלום ענבר,

צ'יקו לא מתחבר לנונה.
    סייבקס כן, החיבור בדיוק כמו הפיפה לכן המתאם של הפיפה מתאים לדגמי סייבקס. כמובן שיש לעשות בדיקה פיזית טרם רכישת הסייבקס. היות והעגלה נמכרת במוצצים שלהם אין סייבקס אני ממליץ לקחת מתאם סלקל לעגלת נונה ממוצצים ולבדוק שהסייבקס ננעל עליו. 99.9% שיתאים אבל היות ולא יצא לי לבדוק, אני ממליץ לעשות זאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאם מחו״ל אולי ארצות הברית

ענבר
    06/07/2021

תודה על התשובה המהירה והיסודית!
    יש איזשהו מתאם שאפשר לקנות מארהב אולי לדעתך? עבור הציקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העגלה תוכננה כך שרק סלקל נונה יתחבר

קובי סופר
    07/07/2021

שלום ענבר,

העגלה תוכננה כך שרק סלקל נונה יתחבר עליה מכיוון שיש להם רצון למכור את הסלקל של עצמם. לשמחתנו הסלקל של נונה מתחבר למתאמים בשיטה מסוימת, באותה שיטה משתמשים המון יצרנים כמו סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף ועוד. לצערנו צ'יקו לא משתמשים בשיטה הזו ולכן לא ניתן לחבר את צ'יקו לעגלה או לרכוש מתאם כזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו