מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- דגמי עגלות של פג פרגולילך שמאע10/07/2021
היי שלום 😊
בבקשה אם תוכל לעשות לי סדר בדגמים... בעיקר מה ההבדל בדגם של שנת 2021 כמו moonstone לבין דגמים משנים עברו כמו של Book 51 Futura 2020 ... למה המחיר כזה הבדל משמעותי? אם אקנה את של 2020 אקבל באיכות את אותה תמורה כמו של שנת 2021?
ובכלל איזו עגלה שלהם הכי הכי טובה באיכות מבין כולן.. תודה רבה מראש על התשובה🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההבדלים בין הדגמים הם בעיקר עיצוביים
קובי סופר11/07/2021שלום לילך,
בשנים האחרונות אין הבדלים מהותיים בדגמי הבוק וההבדלים הם בעיקר עיצוביים.
האמבטיה והטיולון זהים. בעבר היו שלדים עם גלגלים פשוטים כיום ככל שידוע לי מקבלים את השלד הטוב ביותר של בוק (שלד הS).
לכן מבחינת איכות לא משנה איזו שנה תיקחו, רק לקחת בחשבון שיש חיסרון אחד קטן בשנתון ישן יותר, לסלקל יש תוקף וזה אומר שמפסידים שנה של שימוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגם 2020
לילך שמאע11/07/2021תודה על התשובה המהירה והמנומקת...זאת אומרת שאם אני בוחרת לקנות את דגם 2020 שזול בכמעט חצי מדגם 2021 אני יכלה להיות רגועה שקניתי דגם באותה רמה?
מה אתה הייתה ממליץ לי... אני גרה בקיבוץ ולעיתים רחוקות מסתובבת בעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/07/2021שלום לילך,
אכן כן אפשר להיות רגועים. רק לשים לב שמקבלים שלדת S שהגלגלים שלה הם כמו צמיג אופניים. גם אם לא מגיע עם השלדה הזו ניתן לשדרג אליה.
הפג עם השלדה שציינתי סה"כ מעולה לתנאי קיבוץ.
החיסרון הבולט שאין לה קפיצים טובים, זה מאוד תלוי כמה הדרך משובשת כי יש מקומות שבהם היא לא תהיה נוחה, בעיקר לתינוק. בדרך חלקה, חצץ, בורות קלים, אפילו חול/כורכר היא תעמוד יפה במשימה. אם הדרך יותר משובשת והחצץ זה אבנים טיפה יותר גדולות, הבורות יותר גבוהים, הדרך מלאה בבמפרים/חורים במדרכות וכו' אז לעניין הקפיצים יש משמעות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגמי עגלות של פג פרגו
לילך שמאע12/07/2021סליחה על טירחה... אבל לאיזה עגלה התכוונת שהיא סהכ טובה
לזולה או ליקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגמי עגלות של פג פרגו
לילך שמאע12/07/2021סליחה על טירחה... אבל לאיזה עגלה התכוונת שהיא סהכ טובה
לזולה או ליקרה?
לדגם 2020 יש שילדה s?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טכנית מדובר בשני דגמים זהים
קובי סופר12/07/2021שלום לילך,
כמו שרשמתי טכנית הן זהות אז הכוונה לשתיהן. שלד 51S מאז ומתמיד קיים. עד כמה שידוע לי ברוב המקרים הדגמים מגיעים יחד איתו מראש אך אם לא ניתן לשדרג אליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו
לילך13/07/2021תודה רבה🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)