דגמי עגלות של פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• דגמי עגלות של פג פרגו
    לילך שמאע
    10/07/2021

היי שלום 😊
    בבקשה אם תוכל לעשות לי סדר בדגמים... בעיקר מה ההבדל בדגם של שנת 2021 כמו moonstone לבין דגמים משנים עברו כמו של Book 51 Futura 2020 ... למה המחיר כזה הבדל משמעותי? אם אקנה את של 2020 אקבל באיכות את אותה תמורה כמו של שנת 2021?
    ובכלל איזו עגלה שלהם הכי הכי טובה באיכות מבין כולן.. תודה רבה מראש על התשובה🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגמי עגלות של פג פרגו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדלים בין הדגמים הם בעיקר עיצוביים

קובי סופר
    11/07/2021

שלום לילך,

בשנים האחרונות אין הבדלים מהותיים בדגמי הבוק וההבדלים הם בעיקר עיצוביים.
    האמבטיה והטיולון זהים. בעבר היו שלדים עם גלגלים פשוטים כיום ככל שידוע לי מקבלים את השלד הטוב ביותר של בוק (שלד הS).
    לכן מבחינת איכות לא משנה איזו שנה תיקחו, רק לקחת בחשבון שיש חיסרון אחד קטן בשנתון ישן יותר, לסלקל יש תוקף וזה אומר שמפסידים שנה של שימוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם 2020

לילך שמאע
    11/07/2021

תודה על התשובה המהירה והמנומקת...זאת אומרת שאם אני בוחרת לקנות את דגם 2020 שזול בכמעט חצי מדגם 2021 אני יכלה להיות רגועה שקניתי דגם באותה רמה?

מה אתה הייתה ממליץ לי... אני גרה בקיבוץ ולעיתים רחוקות מסתובבת בעיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2021

שלום לילך,

אכן כן אפשר להיות רגועים. רק לשים לב שמקבלים שלדת S שהגלגלים שלה הם כמו צמיג אופניים. גם אם לא מגיע עם השלדה הזו ניתן לשדרג אליה.
    הפג עם השלדה שציינתי סה"כ מעולה לתנאי קיבוץ.
    החיסרון הבולט שאין לה קפיצים טובים, זה מאוד תלוי כמה הדרך משובשת כי יש מקומות שבהם היא לא תהיה נוחה, בעיקר לתינוק. בדרך חלקה, חצץ, בורות קלים, אפילו חול/כורכר היא תעמוד יפה במשימה. אם הדרך יותר משובשת והחצץ זה אבנים טיפה יותר גדולות, הבורות יותר גבוהים, הדרך מלאה בבמפרים/חורים במדרכות וכו' אז לעניין הקפיצים יש משמעות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי עגלות של פג פרגו

לילך שמאע
    12/07/2021

סליחה על טירחה... אבל לאיזה עגלה התכוונת שהיא סהכ טובה
    לזולה או ליקרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי עגלות של פג פרגו

לילך שמאע
    12/07/2021

סליחה על טירחה... אבל לאיזה עגלה התכוונת שהיא סהכ טובה
    לזולה או ליקרה?
    לדגם 2020 יש שילדה s?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טכנית מדובר בשני דגמים זהים

קובי סופר
    12/07/2021

שלום לילך,

כמו שרשמתי טכנית הן זהות אז הכוונה לשתיהן. שלד 51S מאז ומתמיד קיים. עד כמה שידוע לי ברוב המקרים הדגמים מגיעים יחד איתו מראש אך אם לא ניתן לשדרג אליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו

לילך
    13/07/2021

תודה רבה🙏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו