התלבטות על עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלה ראשונה
    ענבל
    14/07/2021

שלום קובי, אשמח לעזרתך :). אנחנו מתלבטים על עגלה. מוכנים להשקיע כספית כדי שתשמש אותנו לילדים הבאים. אנחנו גרים בישוב שהדרכים בחלקן משובשות ולכן חשוב לנו תעבורה נוחה כמה שניתן על שבילי עפר/ כבישים וכד'. חשוב שתהיה יציבה לתינוק ושטיולון יהיה נוח ובריא לגב. ושתהיה נוחה עבורינו להתיינדות. אני ובעלי עם הפרשי גובה, אז שהידית תוכל להתארך. ממה שקראתי באתרים התרשמתי שבוגבו פוקס 2 עונה על הצרכים שלנו, אבל התרשמתי בפוקומים שונים שהיא יחסית מגושמת לקיפול ושהטיולון בהשוואה לעגלות אחרות לא נשכב עד הסוף והבנתי שזה חיסרון. אני עתידה ללדת בעז"ה אוטוטו, ז"א כן יהיה שימוש בקיץ באמבטיה ואז דווקא לקראת חורף טיולון. המוכר המליץ גם על סייבקס פריאם מבחינת איכות עגלה. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית ואם יש המלצה נוספת לאור הצרכים שלנו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/07/2021

שלום ענבל,

הבנתי את הצרכים השאלה העיקרית אם אתם מבינים את החסרונות.
    אני תמיד רושם, ככל שנלך על עגלה שתהיה יותר נוחה בניוד, יותר נוחה, מרווחת ומרופדת לתינוק המשקל יעלה בהתאם. הקיפול יהיה יותר גדול ובין טיפה להרבה יותר מסורבל.
    יתרון שכן יש לציין ועונה לאחת הדרישות, עגלות כאלו יהיו יותר חזקות ושרידות לאורך שנים, יש קשר בין גלגלים גדולים וקפיצים גדולים ושלדה מעובה לאמינות וכושר שרידות.

הפוקס לדוגמא אכן מאוד נוחה לניוד, מאוד מרווחת אבל מאוד מסורבלת לקיפול (מעבר לסרבול צריך גם לפרק את המושב טרם הקיפול), כמוכן אני פחות אוהב את המושב שלה שלא נשכב למצב ישר.
    הפריאם לדעתי לא נוחה לניוד כי לדעתי הגלגלים שלה דקים, אין לה קפיצים טובים. בנוסף היא כבדה וגם מסורבלת מאוד לקיפול.

יחד עם זאת כמו שרשמתי זה המחיר שצריך לשלם על מוצר מרווח יותר עם גלגלים יותר גדולים.

אני ממליץ בנוסף להן לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שלדעתי נוחה לניוד כמו הפוקס בזכות מערכת קפיצים יחודית. השכיבה מלאה. במשקל היא נחשבת כבדה כמו הפריאם. יותר נוחה לקיפול מהפריאם. יותר מרווחת. הרבה יותר זולה.
    יש את האחות החורגת שלה אפפה בייבי ויסטה אבל הויסטה גם יותר יקרה וגם בעלת מושב ללא שכיבה ישרה כמו הסלסה.

אפשר ללכת על עגלה כמו פג בוק, הניוד שלה לדעתי פחות טוב מהעגלות שהוזכרו (די ברמה של הפריאם), אין לה ידית מתארכת אבל, היא יותר קלה מהסלסה או הפריאם, הכי נוחה לקיפול, ניתנת לקיפול עם המושב לשני הכיוונים. אני חושב שהיא יותר פרקטית ואם היא תתאים לכם בניוד והגובה זו אופציה טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו