בוסטר רצועות אלטרנטיבה למיי פיט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר רצועות אלטרנטיבה למיי פיט
    שלומי
    15/07/2021

היי אני מחפש בוסטר רצועות לרכב שני לילדה בת 4 ששוקלת סביב 13 קילו, יש לי ברכב העיקרי צ׳יקו מיי פיט אבל הבנתי שאין אותו במלאי בארץ ולא יודעים מתי יהיה, מה יכולה להיות אלטרנטיבה טובה לכסא הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2021

שלום שלומי,

צריך לברר עם היבואן דוורון, גם ברשת עגליס ששייכת לאותו יבואן. אולי אפשר להשיג.
    אם לא אז אני ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק, בטיחותית הוא עדיף על צ'יקו אבל לדעתי מבחינת נוחות הצ'יקו מעט יותר נוח. שלא יובן לא נכון, עדיין הגרקו סופר נוח ומפנק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש הבדל מהותי בין הנאוטילוס הרגיל לסנאגלוק? משהו שמצדיק הבדל של 400 שקל?

שלומי ארבל
    18/07/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2021

שלום שלומי,

אכן יש הבדלים מהותיים. הדגם הזול הוא הגרסא האירופאית של הנאוטילוס.
    מלבד זה שאין סנאגלוק (זה לבד לדעתי שווה את ההפרש), האירופאי מתאים עד 18 ק"ג עם רצועות לעומת 30 בסנאגלוק, יותר קל לחגור בסאגלוק את התינוק, יש תפס לבית החזה.

כל אלו משדרגים את הסנאגלוק לרמת בטיחות גבוהה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שלומי ארבל
    19/07/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו