מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אישור מכון התקנים עבור עגלת מליו של סייבקסשהם מאיר18/07/2021
שלום מדוע על עגלת מליו של סייבקס מופיעה במכון התקנים בתור עגלת ישיבה בעוד זוהי עגלה משולבת ושאר עגלות סייבקס מופיעות כעגלות משולבות .
אבל זה אומר שהאמבטיה של העגלה אינה מאושרת במכון התקנים וגם הטיולון מאושר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2021שלום שהם,
אני לא יודע איך המוצר נבדק במכון התקנים ולכן לא יכול לענות.
ממליץ להתקשר ולברר (אשמח גם לעדכונך בנושא).יתכן והרשימה לא מעודכנת. יתכן והיבואן בדק רק את השלדה והטיולון ללא האמבטיה.
אם כך המקרה לא הייתי ממליץ לרכוש את המוצר עם אמבטיה.
כמו שרשמתי, הדבר מצריך בדיקה פרטנית מול המכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שהם מאיר19/07/2021יכול להיות שהסל שכיבה לא נבדק שוב מפני שזהה לסל שכיבה של מוצרים אחרים של החברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2021שלום שהם,
אין קשר, הסל חייב להיבדק יחד עם המוצר שהוא נמכר איתו!
בבדיקה הוא נבדק תחת תנאי שימוש יומיומיים שאנשים יבצעו כמו הליכה, הליכה בדרך משובשת, פירוק וחיבור.
הבדיקה בודקת ששני החלקים מחוברים כפי שצריך ואינם יכולים להתנתק אחד מהשני בשום שלב (פרט לניתוק יזום של ההורה).
הכל נבדק עם משקל המדמה תינוק.
לכן אין קשר בין הדברים.
אנחנו משווקים את עגלות בייבי בוס, יש לנו 3 דגמים, כולם עם אמבטיה וטיולון זהים (רק שלדה שונה), כל דגם נבדק אמבטיה וטיולון. אוי ואבוי לנו אם היינו מחפפים.
כמו שרשמתי, לגבי סייבקס. צריך לבדוק מול מכון התקנים ולא להסתמך על האתר שלהם.
אני אישית לא אוהב את התנהלות היבואן בכל הקשור לתחום התקינה מכיוון שהם מוכרים סלקלים אירופאים ומוכרים להם בסיס אמריקאי. אני לא מכיר שום בדיקה בעולם שבדקה סלקל אירופאי עם בסיס אמריקאי ושני הסלקלים שונים בגלל ענייני תקינה. יצא לי לראות לא פעם עגלות המותג ללא סימונים בעברית (מחויב על ידי מכון התקנים). כמו שלמדו אותי בצבא, כפתור פתוח = נצרה פתוחה.
עדיין זה לא אומר כלום לגבי המיילו ולכן מציע להתקשר למכון ולברר לעומק. כמו שאני ממליץ תמיד, לבצע את הבדיקה פרטני על המוצר שאנחנו רוצים לרכוש. כל עניין התקינה פרוץ בישראל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התכתבות
שהם מאיר20/07/2021תודה על המענה הסבלני , יצרתי קשר עם מכון התקנים נאמר לי כי העגלה נבדקה עם כמה מרכבים, כולל אמבטיה. האם זה אומר שבהכרח אושרה כולה ?או יכול להיות שנבדקה ואושר רק הטיולון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/07/2021שלום שהם,
שוב קשה לי לומר, רק מכון התקנים יכול לענות על זה.
אני משער שאם נבדק עם אמבטיה אז היא אושרה למכירה עם אמבטיה. לצורך מידע מלא צריך לראות תעודה, הבעיה שהיבואן לא ישלח לכם. אני גם לא בטוח שהמכון ישלח.
היות והמוצר נמכר ב-2 חלקים (שלד וטיולון לחוד ואמבטיה לחוד) קשה לי לומר. אם זה היה מגיע באריזה אחת אז היה יותר קל לענות.
אצלנו כמו שרשמתי כל הדגמים נבדקו עם אמבטיה ובאתר המכון מופיע באמת עגלה משולבת לכל הדגמים.
הדבר היחיד שנותן לי שקט בנושא זה שהמוצר נמכר בשילב עם אמבטיה, שילב מאוד מקפידים בנושא התקינה, כולל בדיקת תעודות. בנוסף, אם מכון התקנים אישרו שנבדק יחד עם אמבטיה אז אני משער שהכל צריך להיות תקין.
בכל אופן, המלצה שלי, אם אתם רוצים סייבקס, לכו על המיוס, נכון היא יותר יקרה אבל לדעתי גם יותר טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)