מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה עם יכולת ניוד טובהטל19/07/2021
שלום קובי, מתלבטים על עגלה לקראת לידה שניה. חשובה לי מצד אחד בעיקר קלות הניוד: לילד הראשון קנינו אינגליזינה טרילוג'י והרגשתי שאני צריכה להפעיל הרבה כוח בסיבובים, עליית מדרכה וכו' - זה הקשה עלי פיזית והייתי רוצה לקנות עגלה שהניוד בה יותר קל (דגש על ניוד ופחות על משקל כי יש לנו מעלית וההרמה לאוטו פחות מטרידה אותי, למרות שהם מן הסתם קשורים).
מצד שני חשובה לי הנוחות של התינוק - אמבטיה מרווחת, טיולון דו כיווני עם גב קשיח וכו' (זו הסיבה שהלכנו על הטרילוג'י פעם קודמת).
השאלה אם יש עגלה שמשלבת בצורה טובה בין שני הפרמטרים האלה? (או שאולי עדיף למשוך לשלב האמבטיה עם הטרילוג'י ובהמשך להחליף לטיולון שהניוד בו יותר נוח?).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/07/2021שלום טל,
אכן החולשה המרכזית בטרילוג'י היא הניוד. לדעתי, כמעט כל עגלה שתרכשו תהיה שדרוג בתחום הניוד. לכן השאלה עד כמה רוצים שדרוג.
אם נלך על הכבד. אני ממליץ על אייביסי דיזיין סלסה שיש לה ניוד יוצא מן הכלל, היא מרווחת כמו הטרילוג'י (אפילו יותר בטיולון), עם גגונים ענקיים. היא לא יקרה. מה שכן היא יותר כבדה מהטרילוג'י ב4 ק"ג. יותר גדולה ממנה לאחר הקיפול בכ-30% ולכן פחות ידידותית להורה בהרמה לרכב.
כמו שציינת, זה פחות מטריד אותך וזה מעולה מכיוון שהתינוק ירוויח מכך.
יחד עם זאת ממליץ לבדוק את זה טרם הרכישה. אני נתקל בלא מעט הורים שרכשו מוצר נוח יותר לתינוק, ידעו מראש מה הם מקריבים ועדיין אחרי כמה הרמות לרכב התבאסו על הקנייה.
מצד שני הם כן ללא יוצא מן הכלל מרוצים מאיך שהתינוק יושב/שוכב בעגלה.
מלבד הסלסה יש לאינגלזינה דגם אפטיקה, הוא יותר נוח לניוד מהטרילוג'י, האמבטיה די זהה, הטיולון מרווח. כמו הסלסה המשקל והגודל הם החיסרון. גם לפג יש את הבוק על אותו הרעיון. שניהם ביחס לסלסה פחות נוחים לניוד אבל עדיין, מאוד נוחים לניוד.
אם נלך על פינוק להורה ונלך על עגלה קלה (במשקל של הטרילוג'י פחות או יותר), בדרך כלל החיסרון המרכזי הוא ניוד לא נוח או סביר לכל היותר אבל, בעגלות שלנו של בייבי בוס, ביחוד בדגם טייגר יצרנו את השילוב המושלם של נוחות ניוד ללא פשרות, משקל קל, קיפול קל ביד אחת וקומפקטי.
נוחות מעולה לתינוק, כן יש פשרה ברוחב האמבטיה, 32 ס"מ לעומת 35 (בסלסה, אינגלזינה או פג), הטיולון מרווח כמו השלוש שציינתי. לכן אני חושב שהיא גם שווה בדיקה.
לדעתי זו העגלה המושלמת עם הכי מעט פשרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)