התייעצות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה
    קארין
    21/07/2021

ערב טוב,
    רוצה להתייעץ לגבי עגלה, הייתי די נעולה על סייבקס מיילו והיום ניגשתי לראות אותה ודי התאכזבתי. היא מרגישה לא יציבה, האמבטיה נראית קטנה והטיולון נראה צר ולא נוח במיוחד לתינוק.
    בנוסף אליה ראיתי דגם של סיילו PL. מרגיש כמו תמורה הולמת לכסף, מרגישה יותר יציבה ובאותו גודל. נכון היא קצת יותר כבדה אבל לא משמעותית.
    חשוב לי שתהיה עגלה נוחה ובטוחה גם לתינוק וגם לי.
    אשמח לעיצות והמלצות בנושא.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2021

שלום קארין,

מבחינת משקל הסיילו כבדה משמעותית, בערך 4 ק"ג יותר לשלדה יחד עם טיולון. אולי שלדה לבד פחות יורגש ההבדל, אבל בסוף תמיד מרימים לרכב את השלדה והטיולון יחד. ממליץ להתנסות בזה כדי להבין אם זה נוח לכם.
    יחד עם זאת כמו שאני רושם תמיד, יש תמורה בעד המשקל הכבד יותר, זה גלגלים יותר טובים/גדולים, מרווח פנימי עדיף לתינוק וכו'.
    בכל מקרה הייתי ממליץ על הסיילו XL יותר, היא יותר זולה, זהה טכנית לPL רק ללא מסגרות האלומיניום שגם מייקרות, גם טיפה מוסיפות משקל וגם לדעתי מתחממים יותר בקיץ.

בסופו של יום ההמלצה העיקרית שלי להתנסות לבד בניוד, קיפול, תפעול והרמה לרכב. אני אישית פחות מחבב את המיילו.

לדעתי אם מחפשים תמורה למחיר בטווח מחיר המיילו/סיילו, בעגלות שלנו של בייבי בוס ניתן למצוא את המקסימום תמורה בעבור המחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו