המלצה לכסא בטיחות לרכב נוסף במשפחה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכסא בטיחות לרכב נוסף במשפחה
    יהונתן קלי
    22/07/2021

שלום קובי!
    יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים. יש לנו ברכב הראשי צ'יקו נקספיט בהמלצתך. אני מחפש כסא בטיחות נוסף לרכב הקטן של אשתי שתשתמש בו מדי פעם. התקציב הוא בין 500-700.
    ראיתי את האיבוונפלו מאסטרו ספורט ב 470. האם יש כסאות אחרים שאתה ממליץ בטווח מחירים שרשמתי?
    אני מניח שכדאי לקנות כסא משולב בוסטר נכון?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2021

שלום יהונתן,

לגיל שנתיים + הייתי ממליץ לרכוש בוסטר משולב.
    המאסטרו נותן תמורה מעולה למחיר. הוא ברמת בטיחות גבוהה.
    אם רוצים טיפה מעבר יש את גרקו טרנזישיין שעל גבול התקציב. מעבר לרמת בטיחות טיפה יותר גבוהה ניתן לחגור בו עד 30 ק"ג עם הרצועות. במאסטרו זה עד 18 ק"ג אם אני לא טועה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יהונתן קלי
    22/07/2021

תודה קובי על המענה המהיר!
    הטרנזישיין נמכר ב 800 וזה חורג מהתקציב. זה כסא שלא נשתמש בו הרבה. יש אולי דגם אחר מומלץ ב 500-700 ש"ח שניתן לחגור עם רצועות יותר מ 18 ק"ג?
    עד כמה זה שיקול קריטי בבחירת כסא משני ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/07/2021

שלום יהונתן,

לצערי אין משהו מומלץ לתקציב. במקרה הזה ממליץ על המאסטרו (התמורה הכי טובה לכסף בהקשר הבטיחותי) או לנסות להתמקח על המחיר של הטרנזישיין.
    הוא נמכר עד לא מזמן בפחות מ-600 ש"ח. לצערי בגלל עלייה משמעותית במחירי השילוח מחירו עלה בהתאם. אני מניח שהרבה חנויות קנו סטוקים לפני עליית המחיר, לכן אני חושב ששווה להתמקח, אפילו טלפונית. באונליין, בגלל מדיניות היבואן כולם מתמחרים באותו המחיר.
    כמוכן, אם אין לחץ, עוד חודש וקצת חגים, בדרך כלל יש הנחות על דגמים מובילים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יהונתן קלי
    23/07/2021

טוב אז עשיתי כמו שהמלצת ורכשתי את הטרנזישיין ב 687 ש"ח שזה נראה לי מחיר יחסית טוב ביחס לעליית המחירים.
    סתם שתדע שרכשתי בהמלצותיך את הבייבי בוס טייגר ואת הצ'יקו נקספיט ועכשיו את הגרקו טרנזישיין!
    אתה עוזר מאד לאלפי הורים שמתלבטים! כל הכבוד לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/07/2021

שלום יהונתן,

בשמחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו