התלבטות בין בייבי בוס טייגר לבוגבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין בייבי בוס טייגר לבוגבו
    לאה
    22/07/2021

שלום,
    אנחנו לפני לידה ראשונה ב"ה, מתלבטים בין בייבי בוס טייגר לבוגבו: מחפשים עגלה שנוחה לניוד, לקיפול, קלה, עם גלגלים אחוריים גדולים כדי שיהיה נח לעלות מדרכות ואוטובוסים עירוניים. חשוב לנו עגלה שתחזיק ב"ה לשנים הבאות, לגבי הבוגבו אני מכירה כאלה שיש להם את העגלה כבר כ10 שנים כמו חדשה, לגבי הבייבי בוס לא הצלחתי למצוא ביקורות כל כך, ידוע לך אולי?
    הפער במחיר פחות קריטי מבחינתנו יותר חשובה איכות העגלה.
    תוכל לכוון אותנו בנושא? תודה...
    בנוסף ראינו שיש עגלה שנקראת סטוקי שבה הטיולון מאוד גבוה, מה דעתך עליה ביחס לבוס ולבוגבו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/07/2021

שלום לאה,

בתור היצרן של בייבי בוס כמובן שאני משוחד לכיוונה. אני תמיד ממליץ להתנסות לבד עם העגלות כדי לקבל חוות דעת אמתית.

כמובן יש את עניין העלות. אני לא חושב שהפרשי העלות מראים על פער דומה במוצר, אפילו אני חושב שבעגלות שלנו מקבלים מוצר הרבה יותר שלם וטוב. בבוגבו לדעתי, משלמים לא מעט על המיתוג.
    מעבר ליתרון במחיר אני חושב שהגלגלים בבייבי בוס הרבה יותר טובים משל הבי (דגמים אחרים של בוגבו עם גלגלים גדולים יהיו לדעתי לא פרקטיים, ביחוד לאוטובוסים).
    האמבטיה של הבייבי בוס יותר מרווחת וחזקה לדעתי. כמוכן הגגונים של הבייבי בוס יותר גדולים ומצלים.
    הסל בבייבי בוס יותר גדול ונגיש.
    במושב יש מדרך רגליים מתכוונן למעלה/למטה. בבי הוא מתארך פנימה והחוצה. את הבוס ניתן לקפל ביד אחת והיא נשארת ביד לאחר הקיפול.
    לגבי ביקורות, יש לנו דף אינסטגרם, אפשר להיכנס אליו, בדף יש סטוריז, לוחצים על לקוחות ממליצים, שם יש המון המלצות מרוכשים אמיתיים.
    אנחנו מוכרים את העגלות רק 3 שנים לכן לא יכולים להתחרות במוצר כמו בוגבו שנמכר כ-20 שנים בנושא הזה. יחד עם זאת יש לנו לקוחות רבים עם תינוק שני ומעט אפילו עם שלישי. אני בטוח שהעגלות שלנו יחזיקו לאורך שנים.

היתרונות של הבי מעבר לותיקות המותג והניסיון הרב יותר של הורים רבים הם: ניתן לחבר מגוון גדול יותר של סלקלים, בגלל שהגלגלים יותר קטנים היא מעט יותר צרה בחלקה האחורי, זה יתרון במקומות צרים מאוד. יש פתח אוורור לרגליים באמבטיה. אחריות בינלאומית אם תעברו לגור בחו"ל או תהיו בטיול ותצטרכו חלק מסוים. יש לה יותר אביזרים משלימים כמו תיק, ידיות, שמשיה וכו'.

לגבי סטוקי, אני פחות ממליץ, גם בגלל עניין הסרבול והפרקטיות וגם בגלל הטיולון שלדעתי פחות מוצלח. היתרון היחידי שלה זה רק עניין הגובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו