מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איזופיקס- לסלקל או לכסא?עינבל24/07/2021
שלום קובי, מנסה לראות אם הבנתי נכון.
אם אני קונה איזופיקס לרכב- זה יכול להתאים לי גם לשלב של הסלקל ובהמשך גם לשלב של כסא הבטיחות? או שלכל שלב יש בסיס איזופיקס אחר? והאם גם לכל חברה יש התאמות משלה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/07/2021שלום עינבל,
אני חושש שלא כל-כך הבנתי את השאלה.
אם כוונתך לבסיס איזופיקס שמתאים לסלקל אז הוא יתאים רק לסלקל. ברוב כיסאות הבטיחות האיזופיקס מובנה בכיסא עצמו.
יש מותגים שיש להם בסיס לסלקל שאחר כך יכול להתאים לכיסא של אותו המותג. לדעתי גימיק ואפילו גרוע. זה יגביל אתכם לכיסא ספציפי בעתיד ולא ברמת הכי טובה שיש.
כמו שאני ממליץ תמיד כמעט בכל מוצר. קנו מה שנכון לכם לשלב שאתם צריכים, לשלב אחר כך תרכשו מה שצריך בהתאם.
אף פעם לא לרכוש מוצר מתוך שיקול עתידי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בסיס האיזופיקס מתאים גם לשלב של הסלקל
עי נבל25/07/2021תהיתי אם בסיס האיזופיקס לדג' של ברייטקס מתאים גם לשלב של הסלקל וגם בהמשך לכסא, או שכל שלב זו התאמה ובסיס אחר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מומלץ לרכוש את הכיסא
קובי סופר25/07/2021שלום ענבל,
יתכן וכן, אני צריך לבדוק אבל כמו שרשמתי, גם אם יש עבורו כיסא, לא הייתי ממליץ לרכוש את הכיסא. יש דגמים ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר והם בפני עצמם, כלומר ללא בסיס או צורך בבסיס.
לדעתי גם, בסיס הוא מוצר שמוריד מרמת הבטיחות, בסלקל זה פחות בעייתי כמו עם כיסא ששוקל הרבה יותר מסלקל, בסופו של יום במקרה שיש תאונה, כל מה שמחזיק את הסלקל או הכיסא הם התפסים של הבסיס ולא חגורה או איזופיקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נראה לי שהחלטנו על הצ'יקו
עינבל25/07/2021לאור המלצותיך הרבות. באתרים השונים אני רואה שמציעים את הצ'יקו קייפיט 30. העניין הוא שראיתי שכתוב שהוא זכה מקום ראשון לשנת 2018 בדירוג בטיחותי. איך יודעים מה הדירוג שלו כיום? ומה עלי לבקש לראות בחנות- לדוג' תוקף ושנת ייצור, זה לגיטימי? איפה אני מוצאת את זה על הסלקל? המון תודה על הכל, מעריכה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי באיזה אתר שהדגם שמובא לארץ
עינבל25/07/2021עומד בתקן האמריקאי ולא האירופאי, זה משנה משהו?
בחיי שזה מדע טילים נהיה רק בשביל לקנות סלקל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/07/2021שלום עינבל,
יש גופים חיצוניים שעושים את הבדיקות. בדרך כלל חברות פרטיות כמו קונסיומר ריפורטס. לאחר מכן המידע נגיש באתר שלהם למנויים שלהם. אם המוצר נבחן ב-2018 והסטנדרט הבטיחותי לא השתנה מאז (לא השתנה) אז הרי שהבדיקה רלוונטית גם להיום.
לדעתי התקן האמריקאי לא רלוונטי פה מכיוון שרוב היצרנים שמייצרים לארה"ב מייצרים מוצר הרבה מעבר לדרישות. זה בגלל שהם יותר חשופים לתביעות, בדיקות פרטיות (כמו קונסיומר ריפורטס), תשלומי עתק לחברות ביטוח ועוד.
בעבר היה קייפיט בתקינה אירופאית ולדעתי זה היה מוצר עלוב ביחס לאחיו האמריקאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)