כסא בטיחות או בוסטר ילד שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות או בוסטר ילד שני
    קובי
    27/07/2021

היי
    אנחנו מתרחבים בשעה טובה,
    קנינו לילד הראשון כסא בטיחות גרקו פוראבר.
    עכשיו אנחנו מתלבטים אם לקנות כסא פוראבר לתינוק או לחלופין לקנות בוסטר/כסא חדש לילד הראשון ולהעביר את הפוראבר לתינוק.

(הילד הראשון יהיה בגיל של שנה וארבע חודשים ב"ה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2021

שלום קובי,

בדרך כלל ההמלצה שלי לרכוש בוסטר רצועות אבל, לדעתי התינוק הגדול שלכם עדיין קטן מדי בשביל לעבור לאחד כזה (טכנית הם מתאימים משנה, בפועל לדעתי הם מתאימים מגיל שנה ושמונה חודשים לפחות).

לכן אני ממליץ לרכוש עוד כיסא בטיחות. זה יכול להיות עוד פוראבר, רק לקחת בחשבון ש-2 פוראבר ברכב מסיימים את הסיפור של המושב האחורי, אדם בוגר לדעתי לא יוכל לשבת לידם, עתידית אם יהיה עוד תינוק, לדעתי לא יהיה אפשרי להכניס 2 פוראבר ועד כיסא/סלקל/בוסטר.
    לכן שווה לשקול רכישת כיסא צר יותר.

האופציה הכי כלכלית ופרקטית לדעתי, לנסות להשאיל סלקל ממשפחה/מכרים (כל מי שיש לו תינוק מעל גיל שנה והיה לו סלקל, הסלקל שוכב ללא תפקיד). ככה תמשכו עם הסלקל והפוראבר 4 חודשים, לאחר מכן תרכשו בוסטר רצועות, ההמלצה שלי גרקו נאוטילוס סנאגלוק (אם הוא יהיה במבצע בחגים לדוגמא, אפילו כבר לרכוש מראש). ככה עתידית תוכלו לחבר 3 מושבים מאחור במקרה הצורך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות בוסטר השאלת סלקל

קובי טובי
    27/07/2021

תודה רבה:)
    אין לנו כ"כ ממי להשאיל סל קל..

זה פחות בטיחותי לשים ילד בן שנה ו4 חודשים בגרקו נאוטילוס סנאגלוק?
    ראינו גם את הדגם גרקו פוראבר slimfit, הוא גם יתפוס את כל המושב, או שאיתו כן יהיה מקום לכסא שלישי?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/07/2021

שלום קובי,

זה לא עניין של בטיחות אלא עניין של נוחות. בוסטר רצועות כולל הנאוטילוס הם בזווית ישיבה, לתינוקות לא נוח לשבת בזווית הזו הרבה זמן. מניסיון גם בגיל שנה וחצי הרבה דיווחו לי שזה לא נוח לתינוקות שלהם אבל מגיל שנה ו-8 חודשים לא שמעתי תלונות.
    הסלים פיט מעולה כדי לאפשר מקום למושב שלישי אבל בטיחותית, הנאוטילוס או הפוראבר עדיפים עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו