כסא בטיחות מגיל לידה לרכב משני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות מגיל לידה לרכב משני
    תמר
    01/08/2021

היי, יש לנו רכב שעושים בו יחסית מעט ונסיעות קצרות של כ-רבע שעה 20 דק' כל פעם לכן צריכים כסא בטיחות יחסית זול מגיל לידה אך עדיין בטיחותי. יש ברשותינו cosco משנת 2017 וagado משנת 2016, האם נחשבים בטיחותיים? האם עדיין בתוקף... מדובר בתינוק במשקל יחסית גדול וזה אמור לשמש עוד כנגד הכיוון לפחות עד גיל שנה. האם רלוונטי? במידה ולא יש המלצות לכסא זול שעונה על הצרכים הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/08/2021

שלום תמר,

הקוסקו מאוד בטיחותי ואחד המושבים הכי מומלצים לדעתי ככיסא שני. לדעתי הוא מאוד בסיסי אבל שוב, לכיסא שני זה בהחלט מספיק. התוקף אמור להיות מוטבע על המושב. אם לא אז התוקף ל-6 שנים כלומר הקוסקו טוב לעוד כשנתיים. אם אני לא טועה הקוסקו מתאים עד 13 ק"ג נגד כיוון הנסיעה. צריך לבדוק. יש מדבר על הכיסא שמסמנת את המשקל המקסימלי נגד הכיוון.
    האגדו לדעתי לא ברמה גבוה אבל אין נתוני מבחנים ולכן אי אפשר לדעת ורק בשל כך אני לא יכול להמליץ עליו.

אם רוכשים חדש, עדיין לדעתי קוסקו יהיה הקניה הכי טובה לתקציב נמוך. האופציות הבאות כבר יקרות בכמה מאות שקלים.
    מבניהן הייתי ממליץ על גרקו סייז פור מי. אולי יהיה אפשר לתפוס עליו מבצעים בחודש הבא, תקופת החגים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו