מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות מגיל לידה לרכב משניתמר01/08/2021
היי, יש לנו רכב שעושים בו יחסית מעט ונסיעות קצרות של כ-רבע שעה 20 דק' כל פעם לכן צריכים כסא בטיחות יחסית זול מגיל לידה אך עדיין בטיחותי. יש ברשותינו cosco משנת 2017 וagado משנת 2016, האם נחשבים בטיחותיים? האם עדיין בתוקף... מדובר בתינוק במשקל יחסית גדול וזה אמור לשמש עוד כנגד הכיוון לפחות עד גיל שנה. האם רלוונטי? במידה ולא יש המלצות לכסא זול שעונה על הצרכים הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/08/2021שלום תמר,
הקוסקו מאוד בטיחותי ואחד המושבים הכי מומלצים לדעתי ככיסא שני. לדעתי הוא מאוד בסיסי אבל שוב, לכיסא שני זה בהחלט מספיק. התוקף אמור להיות מוטבע על המושב. אם לא אז התוקף ל-6 שנים כלומר הקוסקו טוב לעוד כשנתיים. אם אני לא טועה הקוסקו מתאים עד 13 ק"ג נגד כיוון הנסיעה. צריך לבדוק. יש מדבר על הכיסא שמסמנת את המשקל המקסימלי נגד הכיוון.
האגדו לדעתי לא ברמה גבוה אבל אין נתוני מבחנים ולכן אי אפשר לדעת ורק בשל כך אני לא יכול להמליץ עליו.
אם רוכשים חדש, עדיין לדעתי קוסקו יהיה הקניה הכי טובה לתקציב נמוך. האופציות הבאות כבר יקרות בכמה מאות שקלים.
מבניהן הייתי ממליץ על גרקו סייז פור מי. אולי יהיה אפשר לתפוס עליו מבצעים בחודש הבא, תקופת החגים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

