מתלבטת בין מספר עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין מספר עגלות
    תמר
    03/08/2021

אנחנו בדרך לילד שלישי בע"ה, ואני מתכננת לקנות עגלה משולבת עם אמבטיה.
    העגלה הקודמת לצערי במצב לא מדהים, כבר אחרי 2 ילדים. הייתי רוצה משהו חזק ואיכותי ואני מוכנה לשלם על זה אם זה יחזיק לעוד 2-3 ילדים במצב נאה. מתכננים משפחה גדולה בע"ה.
    אנחנו מחפשים עגלה גדולה ונוחה לילד, אך חשוב לי קיפול קל (גם אם גדול). נידות טובה. שלא תתהפך מהר ותהיה יציבה. סל בתחתית גדול, חזק ועם גישה נוחה. טיולון שכיבה כמה שיותר מלאה עדיף 180, רחב, דו צדדי. עם עדיפות לקיפול לשני הצדדים אבל לא חובה. כן חשובה לי נראות, אבל זה באמת הקריטריון הכי פחות חשוב. לא משנה לי כל כך עניין של סלקל כיוון ובין כה אני מעדיפה שכמה שפחות יהיה בסלקל ואם נצטרך נקנה נפרד לאוטו. יש לי כסא של גרקו מגיל לידה שנשכב ממש לניובורן ואין לי חשיבות לחיבור הסלקל לעגלה.
    כרגע חושבת על פג פרגו. ראיתי שיש דגם חדש ולוצ'ה. מה דעתך עליו? עדיף את הבוק? אם כן למה? ראיתי שהוא טיפה קל יותר והקיפול מאוד נוח. מצד שני בטח אין עדיין מידע כמה יחזיק וכמה איכותי.. או שהיית סומך על החברה?
    עוד 2 עגלות שאני מתכננת לבדוק זה סלסה של אייביסי דיזיין שלכם, ואנגליזינה אפטיקה. מה היית ממליץ? מה דעתך האישית ולמה?
    תודה רבה קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין מספר עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/08/2021

שלום תמר,

העגלות שרשמת מאוד יציבות וחזקות כך שפחות יש חשש מבחינת יציבות. עדיין חובה לציין שכל תיק כבד יכול לפגוע ביציבות העגלה.

לגבי הפג, לדעתי הבוק עדיפה על הולוצ'ה החדשה.
    טרם בדקתי את הולוצ'ה אך דווקא לדעתי, הקיפול שלה יהיה מאוד מסורבל לרוב האנשים. קצת מצחיק אותי שפג עשו מנגנון קיפול כמו שהיה לעגלות שלהן בתחילת שנות ה-2000.
    בנושא הזה הבוק הרבה יותר קלה לקיפול. על פג אפשר לסמוך מכיוון שזו חברה ותיקה, התוצרת איטלקית ובדרך כלל אין להם דגמים לא מוצלחים בנושא אמינות.
    האפטיקה דומה מאוד לפג בוק, טיפה יותר כבדה, הטיולון ובמיוחד הגגונים של הבוק יותר מוצלחים לדעתי. יחד עם זאת שתיהן מעולות.
    לגבי הסלסה, היא כבר סגנון אחר משתיהן. היא יותר כבדה מהפג ובמעט גם מהאפטיקה. היא יותר רחבה. הסל שלה ענקי (גם בפג ואינגלזינה הסלים גדולים). היא יותר נוחה לניוד לדעתי מבין ה-3, הבלימת זעזועים שלה היא הטובה ביותר שיש ופער רציני לדעתי מפג או אינגגליזנה. זה = נוחות לתינוק, בעיקר ככל שהדרך משובשת. מצד שני היא הכי מסורבלת בתפעול, הכי גדולה בקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו