מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- היי קובי בוקר טובלינוי לוי04/08/2021
איזה כיף שיש אותך להתייעץ זו לא פעם ראשונה ואני מודה על זה.
רציתי לשאול אותך.
אני עם ילד בן שנה ו7 ועוד ילד בן 4חודשים
יש לנו בבית עגלת הרטן שהיא הראשונה שקנינו ולצערי חוץ מהבית אני לא יכולה לצאת איתה כי יש לנו המון מדרגות ביציאה והיא כל כך כבדה שרי אפשר לעלות איתה.
יש לנו גם טיולון של צ'יקו שסך הכל סבבה אבל עכשיו הרצועות נפרמו מהשמש אז אני מחפשת משהו אחר והפעם הולכת ליד2.
רציתי להתייעץ מה כדאי לי.
מחפשת שתהיה קלילה מבחינת כל המדרגות שאני צריכה לעבור כל יום. שתהיה נוחה וטובה לילדים שכיבה מלאה כמה שאפשר..
יש לי אופציה של בוגבו בי 3 במצב טוב מאוד בסביבות 400 שח
או גו בייבי ויולה אמבטיה וטיולון ב200 שקלים
או מקלרן במצב מעולה בסביבות 350 שקל.
על מה היית ממליץ? ראיתי שרשמת בפורום שהגו בייבי רחבה והיא באמת נראת קצת יותר בומבסטית מהמקלרן והבוגבו
מקלרן ידוע לי שהיא מעולה וגם הבוגבו
נראה לי שהמקלרן יותר טיולון לגיל גדול?
בקיצור אשמח לחוות דעתך כי אני מתכונת היום לבדוק את אופציות ולקנות אחת מהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.
לינוי לוי04/08/2021כמובן חשוב לי שתהיה קלה אבל מאסיבית. ראיתי שבבוגבו הגלגלים קצת קטנים זה לא מעיד על חוסר יציבות או משהו כזה? יש הגבלה למשקל הילד של העגלה?
. .. אשמח לעצתך בקיצורסליחה ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/08/2021שלום לינוי,
לגבי הגו בייבי, זה די במימדי ההרטן ובמשקל אולי במעט יותר קל, לכן אני לא חושב שזה פתרון.
הבי 3 לדעתי אופציה מעולה, גם כי יש טיולון דו כיווני, הגלגלים של הבי איכותיים וכך גם הקפיצים ואלו מפצים על גודלם הקטן.
לדעתי הבי 3 או 5 יותר נוחות לניוד מהבי6 החדשה שהגלגלים שלה הוגדלו. לכן זה אומר שהגודל לא מעיד על נוחות הניוד.
יש לבי גם ידית טלסקופית זה מקל בעליה וירידה ממדרכות/מדרגות כי היא משמשת מנוף. כמוכן בהשוואה למקלארן יש לבי ידית שלמה לעומת 2, יותר נוח לנייד אותה ביד אחת אם היד השנייה תפוסה (נותנים יד לילד הגדול, בודקים משהו בנייד וכו').
המלקארן מעולות, מרווחות, מתאימות מלידה אך הטיולון חד כיווני. הן די דומות לצ'יקו רק שהניוד במקלארן נוח יותר.
לדעתי הבי היא האופציה הטובה ביותר. כמוכן עתידית אפשר יהיה לרכוש לה רק אמבטיה אם יהיה עוד תינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה קובי
לינוי לוי04/08/2021תודהלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי .
לינוי לוי04/08/2021שלום קניתי את הבוגבו 3 היא באמת במצב מעולה ויפה ונראית נוחה וקלילה אני מרוצה מאוד בנתיים רק יש לי שאלה אליך עד איזה משקל זה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלות וטיולונים עד 15 ק"ג
קובי סופר05/08/2021שלום לינוי,
על פי התקן בישראל כל העגלות/טיולונים עד 15 ק"ג. רק לקראת סוף השנה יאומץ התקן האירופאי במלואו ויאושרו עגלות עד 22 ק"ג כמו באירופה. אם אני לא טועה בזמנו הבי 3 אושרה עד 18 ק"ג באירופה.
בכל אופן, גם אדם מבוגר יכול לשבת בבי והיא תיסע. יש לי חבר שחזר מחו"ל לפני כמה שנים והעמיס מזוודות במשקל 100 ק"ג על העגלה והתנייד איתה קרוב לשעתיים כך. לטענתו נסעה חלק.
כך שלא הייתי מייחס חשיבות לנתון של 15 ק"ג. פשוט לעבוד איתה עד שאין צורך בה.
אם תרצו, יש חברה בשם הגלגל חידוש וניקוי עגלות (יש להם דף בפייסבוק), ניתן לפנות אליהם שיחדשו את העגלה כולל ניקיון ושיפור המוצר ותיקון תקלות. השירות לא הכי זול אבל לדעתי שווה, ראיתי כמה עגלות בי לאחר השירות וזה הכי קרוב שיש ללהוציא עגלה חדשה מאריזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)