מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי טיולון לגיל שנה פלוסנטלי06/08/2021
היי קובי,
אשמח לשמוע את דעתך לגבי הטיולונים הבאים,
חשוב לי שהטיולון יהיה יציב, שיהיה לילד נוח, קיפול קל, טיולון קל משקל ואם אפשר שיהיה בגודל שאפשר להעלות למטוס זה בונוס נחמד..
1. סילבר קרוס ווינג/ ווינג 2- האם מתאימים גם מעל 15 קג? איזה מהם עדיף?
2. סילבר קרוס קליק
3. סילבר קרוס ג'ט המשופר 2020
4. סיטי תור 2
אם יש לך המלצה לטיולון אחר אשמח גם לשמוע.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הטיולונים מתאימים עד 15 ק"ג
קובי סופר07/08/2021שלום נטלי,
כל הטיולונים מתאימים עד 15 ק"ג. בפועל גם מעבר אבל מאושרים עד 15.
1. הווינג מאוד מוצלח. הייתי ממליץ על ה-1 שגם יותר זול, גם יותר קל וגם ותיק יותר וכל מי שיצא לי לשאול אמר שהוא שהוא מרוצה מאוד.
2. הקליק דגם חדש, טיפה יותר קטן לאחר הקיפול. לדעתי הווינג מעט עדיף גם בשל הותק ולדעתי מעט יותר נוח בניוד.
3. הג'ט לדעתי לא מוצלח.
4. הסיטי תור 2 גם מעולה לדרישות. הקיפול שלו קטן ובודאות יאושר בכל או לפחות ברוב חברות התעופה. לגבי הסילברים למעט הג'ט אני חושב שהשניים האחרים יאושרו כמעט בכל חברה. צריך לקחת מידות ולבדוק. אני לא חושב שתהיה בעיה עם אף אחד מהם.
לדעתי כל ה-4 מעולים. אם מקלארן אטום עוד במבצע בבייבי סטאר (היה 999 ש"ח) אז שווה גם לבדוק אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת נוחות ניוד ויציבות מה עדיף
נטלי08/08/2021תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.
לצערי ניסיתי למצוא את המקלארן האטום וכבר לא ניתן להשיגו.
לפי מה שקראתי, הקליק והסיטי תור 2 רשומים כמאושרים עד 22 ק"ג והווינג רק עד 15 ק"ג שזה קצת מבאס לגבי הווינג.
לדעתך, מבחינת נוחות ניוד ויציבות איזה מבניהם עדיף?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נתוני המשקל לא רלוונטים, מתאימים עד 22 ק"ג
קובי סופר08/08/2021שלום נטלי,
נתוני המשקל לא רלוונטיים. בפועל רוב אם לא כל העגלות והטיולונים מתאימים עד 22 ק"ג.
כך הכל מאושר על פי התקינה האירופאית, אם אני לא טועה כשנתיים.
בישראל עדיין לא אימצו את התקינה האירופאית. החלו לאמץ מחודש מאי ואז גם בישראל כל העגלות/טיולונים יהיו מאושרים עד 22 ק"ג, לכן ההבדל בין העגלות זה זמן הבדיקה. אלו שנבדקו לפני עד 15 ק"ג ואלו שאחרי עד 22 ק"ג ובפועל, כולן עד 22 ק"ג.
לדעתי אף טיולון לא מתעלה בנוחות הניוד בגלל גודל הגלגלים. ממליץ לגשת לחנויות. לשים את התינוק, לטייל כמה דק עם כל אחד מהטיולונים, בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה ואז לראות מה נוח לכם יותר.
אם תלכו על הקליק אז ממליץ לבדוק את איזי ווקר ג'קי שזהה לקליק, טיפה יותר יקר אבל שינוי המצבים בו לדעתי מעט יותר נוח. גם דגם הXS שלהם מקביל לווינג וכאן אם הווינג זה הכיוון אני ממליץ לרכוש את הזול מבין השניים כי הם די זהים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עזרת לי מאוד
נטלי08/08/2021עזרת לי מאוד תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)