התלבטות לגבי טיולון לגיל שנה פלוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי טיולון לגיל שנה פלוס
    נטלי
    06/08/2021

היי קובי,

אשמח לשמוע את דעתך לגבי הטיולונים הבאים,
    חשוב לי שהטיולון יהיה יציב, שיהיה לילד נוח, קיפול קל, טיולון קל משקל ואם אפשר שיהיה בגודל שאפשר להעלות למטוס זה בונוס נחמד..

1. סילבר קרוס ווינג/ ווינג 2- האם מתאימים גם מעל 15 קג? איזה מהם עדיף?
    2. סילבר קרוס קליק
    3. סילבר קרוס ג'ט המשופר 2020
    4. סיטי תור 2

אם יש לך המלצה לטיולון אחר אשמח גם לשמוע.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הטיולונים מתאימים עד 15 ק"ג

קובי סופר
    07/08/2021

שלום נטלי,

כל הטיולונים מתאימים עד 15 ק"ג. בפועל גם מעבר אבל מאושרים עד 15.

1. הווינג מאוד מוצלח. הייתי ממליץ על ה-1 שגם יותר זול, גם יותר קל וגם ותיק יותר וכל מי שיצא לי לשאול אמר שהוא שהוא מרוצה מאוד.
    2. הקליק דגם חדש, טיפה יותר קטן לאחר הקיפול. לדעתי הווינג מעט עדיף גם בשל הותק ולדעתי מעט יותר נוח בניוד.
    3. הג'ט לדעתי לא מוצלח.
    4. הסיטי תור 2 גם מעולה לדרישות. הקיפול שלו קטן ובודאות יאושר בכל או לפחות ברוב חברות התעופה. לגבי הסילברים למעט הג'ט אני חושב שהשניים האחרים יאושרו כמעט בכל חברה. צריך לקחת מידות ולבדוק. אני לא חושב שתהיה בעיה עם אף אחד מהם.

לדעתי כל ה-4 מעולים. אם מקלארן אטום עוד במבצע בבייבי סטאר (היה 999 ש"ח) אז שווה גם לבדוק אותו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת נוחות ניוד ויציבות מה עדיף

נטלי
    08/08/2021

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.

לצערי ניסיתי למצוא את המקלארן האטום וכבר לא ניתן להשיגו.

לפי מה שקראתי, הקליק והסיטי תור 2 רשומים כמאושרים עד 22 ק"ג והווינג רק עד 15 ק"ג שזה קצת מבאס לגבי הווינג.

לדעתך, מבחינת נוחות ניוד ויציבות איזה מבניהם עדיף?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתוני המשקל לא רלוונטים, מתאימים עד 22 ק"ג

קובי סופר
    08/08/2021

שלום נטלי,

נתוני המשקל לא רלוונטיים. בפועל רוב אם לא כל העגלות והטיולונים מתאימים עד 22 ק"ג.
    כך הכל מאושר על פי התקינה האירופאית, אם אני לא טועה כשנתיים.
    בישראל עדיין לא אימצו את התקינה האירופאית. החלו לאמץ מחודש מאי ואז גם בישראל כל העגלות/טיולונים יהיו מאושרים עד 22 ק"ג, לכן ההבדל בין העגלות זה זמן הבדיקה. אלו שנבדקו לפני עד 15 ק"ג ואלו שאחרי עד 22 ק"ג ובפועל, כולן עד 22 ק"ג.

לדעתי אף טיולון לא מתעלה בנוחות הניוד בגלל גודל הגלגלים. ממליץ לגשת לחנויות. לשים את התינוק, לטייל כמה דק עם כל אחד מהטיולונים, בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה ואז לראות מה נוח לכם יותר.
    אם תלכו על הקליק אז ממליץ לבדוק את איזי ווקר ג'קי שזהה לקליק, טיפה יותר יקר אבל שינוי המצבים בו לדעתי מעט יותר נוח. גם דגם הXS שלהם מקביל לווינג וכאן אם הווינג זה הכיוון אני ממליץ לרכוש את הזול מבין השניים כי הם די זהים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עזרת לי מאוד

נטלי
    08/08/2021

עזרת לי מאוד תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו