התלבטות בין בוגבו בי 6 לסייבקס מיוס 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין בוגבו בי 6 לסייבקס מיוס 2
    שי
    07/08/2021

אנחנו ממש לפני רכישת עגלה ואנחנו מתלבטים מאוד בין הסייבקס לבוגבו.
    דיי נסגרנו על הסייבקס אבל ראינו הרבה תגובות לא טובות על שירות לקוחות וכו.
    אציין שקראנו את זה בקבוצת פייסבוק של סייבקס מה שלא נותן מענה על הבוגבו(לא מצאנו תלונות על בוגבו).
    אודה לעזרתך בהתלבטות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבי יותר אמינה בזכות ידית טלסקופית

קובי סופר
    07/08/2021

שלום שי,

לגבי שירות לקוחות. אני לא הכתובת. צריך לשאול משתמשים, גם כאן עלתה לא מזמן תלונה על השירות של סייבקס.
    לדעתי לאורך זמן הבי יותר אמינה בזכות ידית טלסקופית (בסייבקס הידית קבועה עם תזוזה מעגלית). זה גורם לעליה וירידה ממדרכות ומדרגות להיעשות בקלות, ללא הפעלת מאמץ רב (שגם שוחק את העגלה). כמוכן גלגלים יותר גדולים וקפיצים יותר גדולים גם משמרים את העגלה לאורך זמן.
    מניסיוני גם בוגבו לא חפים מבעיות שירות והרבה פעמים שמעתי שרצו לחייב על חלקים שונים בעגלה. גם אותי אישית חייבו על חלק כשעוד הייתי בעל חנות ולא ייבאתי עגלות. כעבור כמה שנים שיש לי טכנאי והראתי לו את החלק התקול הוא סידר תוך כמה דקות. ככשאלתי את הסוכן שהיה לי בבוגבו הוא הסביר לי שזו מדיניות היצרן, תקלה = החלפת חלק שלפעמים גוררת חיוב.
    לדעתי במסגרת זמן האחריות הם לא יחייבו על החלפת חלקים.
    לאחר האחריות אם יחייבו העלות של החלקים לא זולה.

בכל מקרה לעניין הטכני, לדעתי האמבטיה של המיוס עדיפה, יותר מרווחת ואטומה. בטיולון אני חושב שלבי יש יתרון. גב יצוק מפלסטיק לדעתי מספק תמיכה טובה יותר לתינוק. גם אמין יותר כי רשת יכולה לקבל בלאי עם הזמן ובדים אינם מכוסים באחריות.
    בקיפול ניתן לקפל את הבי עם המושב לשני הכיוונים, במיוס רק לכיוון הנסיעה. על השלדה הסברתי למה אני חושב שהבי עדיפה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו