שאלה על כיסא בטיחות לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה על כיסא בטיחות לתינוק
    קובי
    10/08/2021

קובי שלום,
    אני מתלבט בן שלוש כיסאות לתינוק לרכב.
    1. Sirona - M של Cybex. הייתרון שלו בעיניי אפשרות לסובב אותו (יותר נוח להשיב את התינוק) והחיישן שלו. חיסרון הוא שהכיסא עד 18 קילו בגלל Iso-Fix.
    2. Nuna Exec. הייתרון שלו שהוא מתאים עד 54 קילו והופך לבוסטר והוא שימושי לטווח ארוך. חיפשתי ולא מצאתי את מבחני רוסוק שלו.
    3. Britex Boulevard Nano. ייתרונות שלו שהוא קל להרכבה והעברה מרכב לרכב, בד nano מתאים לאקלים ישראלי, מרווח ומתאים עד למשקל של 30 קילו. החיסרון שלו בעיני שהוא קיבל ציון 6 במבחני ריסוק.
    יש כיסא של Greco שקיבל 9 במבחני ריסוק אך מישום מה פחות ממליצים עליו.
    אשמח לשמוע את דעתך על כיסאות האלה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת מוצר בשביל גימיקים אך ביטוח

קובי סופר
    11/08/2021

שלום קובי,

1. אתה רוצה לרכוש מוצר בשביל 2 גימיקים. ממליץ להתמקד בבטיחות. לא שהסייבקס לא בטיחותי אך יש עדיפים עליו
    2. גם כאן, גימיק של מושב לכל החיים (ברצינות 0 עד 12 שנים).
    לדעתי לא ריאלי ומניסיוני אף אחד לא מושך עם המושב מלידה עד גיל 12, בדרך קונים עוד בוסטר לכן השילוב של הבוסטר מיותר. מה גם שמושבים לא משולבים מקבלים דירוגי בטיחות עדיפים.
    3. כאן גימיק קלות ההתקנה הוא לא גימיק, זה באמת יתרון בטיחותי. גם אם נרכוש את הכיסא הכי בטוח בעולם ונתקין לא נכון הוא לא שווה כלום. הברייטקס פותר את הבעיה הזו.
    הוא גם מקבל דירוגים טובים ונחשב לאחד מחמשת המושבים הכי בטוחים על פי הקונסיומר ריפורטס.
    לגבי המשקל, כמו שרשמתי קודם. גם 30 ק"ג זה מעל ומעבר. בפועל בגיל 6 (הרבה לפני 30 ק"ג) רוב ההורים ירכשו בוסטר.

לגבי גרקו, אני צריך לדעת דגם. לגבי ההמלצות של החנויות. להתעלם. ימליצו לכם מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שטוב או בטוח לתינוק שלכם. לפחות רוב החנויות. אני מכיר גם כאלו שיעשו הפוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו