המלצה לרכישת עגלה היריון ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לרכישת עגלה היריון ראשון
    גלית
    11/08/2021

היי קובי,

אנחנו בהריון ראשון ומחפשים עגלה. גרים כרגע בקומה שלישית בלי מעלית בשכונה עם מדרכות ישנות ומשובשות.
    מתלבטים בין ארבע עגלות:

Mams & paps starda
    סייבקס מיילו קרבון
    Baby boss tiger
    Oyster zero
    נשמח לעצתך גם אם יש לך המלצות לעגלות שלא כתבנו פה
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על האויסטר אני פחות ממליץ אך

קובי סופר
    12/08/2021

שלום גלית,

על האויסטר אני פחות ממליץ. יש לה טיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים בנושא, רצוי שהתינוק יהיה מולכם גם מעבר לגיל חצי שנה עד שנה +. באויסטר מגיל חצי שנה הוא לא מולכם.

לגבי השאר.

בניוד לדעתי המיילו הכי פחות מוצלחת. כמוכן אני לא אוהב את העובדה שמשכיבים את גב המושב (שהתינוק לכיוון הנסיעה) והוא חוצה משמעותית את קו ידית האחיזה. זה יהיה פחות נוח להורה להתנייד וגם לא יאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית.
    בנוסף בגלל שאין ידית טלסקופית, יהיה צורך בעוד מאמץ כדי לעלות ולרדת מדרכות גבוהות.
    מצד שני היא הקלה מה-3 שזה יתרון כשצריך לשאת במדרגות.

הסטארדה היא הכבדה מה-3, יותר נוחה לניוד מהסייבקס ולדעתי המושב שלה יותר מוצלח ממושב הרשת בסייבקס.

הטייגר דומה בהרבה דברים לסטראדה אבל היא גם יותר קלה בכמעט 2 ק"ג. גם הכי נוחה לניוד מה-3 והכי תתאים בניוד לדרך משובשת.
    כמו הסטראדה המושב שלה יצוק מפלסטיק שלדעתי זה עדיף לתינוק.
    מבחינת גגונים יש לה את הגגונים הכי גדולים.
    גם במחיר היא הזולה מה-3.

מבחינת משקל עם טילון:
    סייבקס: 5.9 ק"ג
    טייגר: 8.8 ק"ג
    סטראדה: 10.6 ק"ג

מבחינת אופציות נוספות:
    סיילו XL זולה, עם גלגלים גדולים ושוקלת 10.3 ק"ג.
    ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס, לדעתי עדיפה על הסטראדה בניוד ודומה לה ברוב הדברים. עולה כ-1000 ש"ח פחות אבל כבדה מהסטארדה בקילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו