בחירת עגלה עירונית הריון ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה עירונית הריון ראשון
    נעמה
    12/08/2021

הי,

אבדנו לגמרי בכל הנושא של בחירת עגלה ונשמח מאוד לעזרה.

הריון ראשון, רוצים עגלה שתהיה טובה גם לילדים הבאים.
    גרים בעיר, אך גם יש מדרכות משובשות וחשוב לנו איכות הנסיעה (גם לנו כהורים וגם ההרגשה של התינוקת).
    גרים קומה 1 ללא מעלית אז צריכה להיות יחסית קלה.
    חשוב לנו שתכנס מקופלת עם טיולון לבגאז יחד עם שני הכלבים, ממה שבדקנו עד כה סייבקס מיילו ומיוס 2 נכנסות, וגם נונה טריב. בוגבו בי 6 לא נכנסת.
    מאוד מעדיפים שיהיה פתח רשת בגגון כדי לראות את התינוקת.

פתוחים לכל דגם ויצרן, ללא קשר למחיר. רק שתהיה קניה טובה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/08/2021

שלום נעמה,

מעבר למה שבדקתם אני ממליץ גם לבדוק את:
    1. בייבי בוס טייגר, לדעתי הרבה יותר נוחה לניוד מהסייבקס וגם יותר נוחה מהנונה (בכל מקרה אני חושב שנונה יותר נוחה מדגמי הסייבקס). היא שוקלת 8.8 ק"ג שזה קל מאוד.
    הקיפול קטן ולדעתי תיכנס כי ברכבי 7 מושבים עם כל המושבים פתוחים, היא נכנסת והבי לא אז אני מעריך שהיא תיכנס.
    יש גם את הקוסמוס DLX שנמכרת בבייבי סטאר. היא מגיעה עם גלגלים יותר קטנים באינץ מהטייגר (הטייגר תהיה יותר נוחה לניוד בדרך משובשת מאוד), עדיין לדעתי הקוסמוס גם עדיפה על הנונה מבחינת ניוד. הקוסמוס גם קלה ב-300 גרם.
    הקוסמוס גם יותר צרה ב-5 ס"מ ברוחב הגלגלים לכן זה גם יתרון ברכב לאחר הקיפול וגם במעברים צפופים.
    מעבר לזה הן זהות (אמבטיה, טיולון, קיפול, תפעול).

2. מאמאס אנד פאפאס סטראדה, לדעתי עונה טוב לדרישות רק לקחת בחשבון שהיא 10.6 ק"ג זה בערך 2 קילו יותר מהטייגר/נונה ומיוס.

2 האופציות שהמלצתי (3 אם מוסיפים אל הקוסמוס).
    מציעות מושב טיולון יצוק מפלסטיק דבר שאין בנונה או בסייבקס. לדעתי מושב יצוק מספק תמיכה טובה יותר לתינוקות.
    בכל האופציות יש טיולון דו כיווני וגגון עם רשת נפתחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו