בהמשך לשאלה על עגלת אחים..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלה על עגלת אחים..
    מעיין
    15/08/2021

ירדתי מהרעיון של הבמפריידר קונטקט. תוכל להמליץ לי על עגלת אחים שתתאים גם לילד בן 3.5 (רזה ויחסית ארוך), גם לבן 2 וגם לבת חצי שנה? השניים הקטנים הם הנוסעים העיקריים אבל אני צריכה שהעגלה תהיה מספיק חזקה כשגם הגדול רוצה לנוח בדרך והקטנה עוברת למנשא. המעלית שלנו קטנה אז נשים את העגלה בחדר מדרגות או ברכב. חשוב לי שהיא תהיה יחסית קלה ונוחה לקיפול, אבל גם מאוד יציבה ושתתאים גם למשטחים פחות עירוניים. ואם אפשר גם שהמושבים לא יהיו צפופים מאוד.
    אשמח אם תוכל להמליץ לי על עגלה בסדר גודל של 1500 ש"ח, ועל עוד אחת במידה ונוכל להגדיל את התקציב ל2500.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלה על עגלת אחים..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2021

שלום מעיין,

לתקציב אני ממליץ על על ביבה קוקו או עגלת תאומים ניאו.
    ב-2500 אפשר למצוא דגמים ישנים של בייבי מונסטרס שלדעתי מעולים אבל הדגם האחרון שלהם זה ליגה מעל כל עגלות התאומים לדעתי, במחיר זה כבר חריגה משמעותית.
    אני חושב שבגלל הגילאים הבוגרים יחסית, הייתי נצמד לעגלה זולה, זה לא ישרת להרבה מאוד זמן לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו