עגלה סופר קומפקטית לגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה סופר קומפקטית לגיל לידה
    לירון אטלי
    18/08/2021

שלום,
    מחפשים עגלה שמתאימה מגיל לידה ואפשר לתאם לה אמבטיה(סל שכיבה).
    חשוב לנו שמשקל העגלה יהיה עד 6 קילו,
    מתקפלת קטן קטן ותהיה נוחה לקיפול
    עם עבירות יחסית נוחה.

יש לנו את המאונטיין באגי נאנו פלוס- שעונה על כל הצרכים
    מלבד הקיפול: הקיפול שלה נוראי ואנחנו מעוניינים להחליף לעגלה עם קיפול נח יותר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את מחפשת טיולון יותר ולא עגלה

קובי סופר
    18/08/2021

שלום לירון,

את מחפשת טיולון יותר ולא עגלה. רוב העגלות שוקלות מעל 8 ק"ג. ללכת על מוצר של 6 ק"ג אומר ללכת על מוצר עם המון פשרות.
    כמובן שגם אי אפשר לדרוש יותר מדי ממוצר קל, ככל שיצרן מקצץ במשקל כך מקצצים בדברים אחרים כמו רוחב, נוחות התינוק וכו'.

העגלה יחידה שאני יכול להמליץ (בפועל אני לא ממליץ עליה) על בסיס הדרישות שלך היא סייבקס מיילו, אם רוצים פחות מ-6 ק"ג אז גירסאת הקרבון שנמכרת בשילב.
    היא שוקלת 5.9 ק"ג. בעלת טיולון דו כיווני, משהו שאני ממליץ לכולם לא לוותר עליו. מחקרים בנושא וגם מחקרים לא בנושא הראו שיש חשיבות עצומה לכך שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. בטיולונים כמו ננו או יויו ודומיהם זה לא אפשרי כי הטיולון חד כיווני. במיילו המושב דו כיווני.
    הקיפול ביחס לננו יותר גדול, יחסית נוח לביצוע. הניוד לעומת הננו טוב יותר אך באופן כללי לא מרשים במיוחד, בטח שלא אם צריך ללכת בדרכים משובשות.

אני אישית לא יכול להמליץ על טיולונים בגלל מה שכתבתי.

אם רוצים להשתדרג מהננו וללכת לכיוון הזה אז לדעתי היויו זו האופציה הטובה ביותר גם בניוד, נוחות הקיפול (צריך לתרגל אבל בסוף זה נוח) וגם במשקל היא פחות מ-6 ק"ג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו