מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לגיל שנהמיכל26/08/2021
שלום,
לקראת גיל שנה אנחנו מחפשים טיולון.
לשימוש עירוני אבל יעשה עבודה נכבדת בכל יום (רגלית למתחם הגנים המרוחק כרבע שעה הליכה לכיוון). לכן מן הסתם הוא צריך להיות חזק ועמיד, אך נרצה שלא יהיה מסיבי מידי לנוחות השימוש (אם הוא אפילו קל יחסית מה טוב, לרוב אחד יבוא על חשבון השני).
כולם מדברים על מקלארן. ככ מומלץ? מבחינת תקציב ככה"נ אומר שנחפש מחו"ל או יד 2. אבל אם משמעותית יש במקלארן יתרון נשקול ברצינות. אם יש דגמים נוספים שעונים על הצרכים האלו נשמח מאוד לשמוע.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/08/2021שלום מיכל,
הדרישות מתנגשות לצערי. לצורך שלכם רק עגלה תהיה באמת טובה. הטיולונים נועדו להיות קלים וקומפקטים, כדי להגיע לאלו יש המון פשרות בגודל הגלגל, עובי השלדה וכו', אלו משפיעים על החוזק ויכולת הניוד.
המקלארן מעולות אך מאוד מיושנות. הדגמים הטובים שלהם בעלי 2 ידיות. לדעתי יותר נוחים לתינוקות מאשר כל הטיולונים בסגנון החדש כמו יויו. כמוכן הניוד יותר נוח בגלגל גלגלים יותר גדולים. החסרונות, בעלי 2 ידיות ולכן לניוד נוח חייבים 2 ידיים לעומת טיולונים בעלי ידית אחת. בנוסף הקיפול מסורבל וארוך. לסיום הם יותר כבדים וכמעט מבשקל עגלה.
לגבי אופציות נוסופות. שוב, רוב הטיולונים עדינים והניוד במקרה הטוב סביר בדרך ישרה ורגילה. לכן לא עולה לי המלצה שתענה טוב לדרישות. צריך להחליט על מה מתפשרים הנוחות שלכם (משקל וגודל) או נוחות הניוד והחוזק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לגיל שנה
מיכל27/08/2021תודה רבה על התגובה המהירה!
אכן אני מבינה שאלו דרישות סותרות. אני אסביר- אין לי צורך בטיולון קומפקטי/עולה למטוס/משקל מינימלי.
ובוודאי שהעדיפות היא ל"סוס עבודה" שיהיה חזק ועמיד. האם בקטגוריה הזו, ובהתחשב בז'אנר- יש דגמים מומלצים שהם בסהכ יחסית יותר נוחים, הניוד מוצלח ופחות מורגשת ה"מאסיביות" של השלד והעגלה עצמה כשאני דוחפת כבר את משקל הילד...
מקווה ּּּּשהשאלה שלי ברורה יותר עכשיו...
שוב תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעגלה של בייבי ג'וגר סיטי תור
אתי29/08/2021במקרה שמעתי לא מזמן על העגלה של בייבי ג'וגר סיטי תור, לא יודעת דגם מסוים. שהיא נחשבת לסוס עבודה.
קובי האלוף יתקן/ יכווין אותנו בטח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביבה טאיטאי. המשקל דווקא סביר. הקיפול נוח אבל טיפה גדול
קובי סופר29/08/2021שלום מיכל,
אם לא קריטי משקל וגודל קיפול. הייתי ממליץ לבדוק את ביבה טאיטאי. המשקל דווקא סביר. הקיפול נוח אבל טיפה גדול.
הניוד מעולה, היא סופר מרווחת לתינוק והגגון גדול. החיסרון שהיא לא זמינה בהרבה חנויות ונמכרת אונליין לכן קשה לבדוק פיזית.
גם המקלארן שרשמת מעולה ורשמתי למה. גם היא פחות נפוצה בחנויות.
רשמה מיכל בייבי ג'וגר סיטי תור, לדעתי פחות מתאימה לדרישות. הסיטי מיני 2 שלהם מעולה לדרישות. כמו ביבה טאיטאי. לדעתי הטאיטאי עדיפה כי היא קלה יותר, נוח יותר לשנות זוויות ובגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים, בג'וגר כלפי חוץ, זה אומר שמניחים ברכב הבד נוגע בכל מה שבתא המטען לדוגמא ובטאיטאי לא.
אם רוצים יותר טיולון ומוכנים להתפשר על נוחות הניוד ורוחב הטיולון אפשר לבדוק את ספורטליין וייפר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)