בייבי בוס טייגר 2 או ספורטליין 2021 pl

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • בייבי בוס טייגר 2 או ספורטליין 2021 pl
    שחר
    28/08/2021

    שלום,
    אני ואשתי מתלבטים בין העגלה של בייבי בוס טייגר 2 לבין ספורטליין סיילו pl (דגם 2021).
    מבחינת מחיר אין הבדל גדול (כ-300 ש"ח יותר לטייגר) ומניסיון בסיסי ביותר הנסיעה בטייגר הרגישה יותר חלקה
    נשמח להבין לעומק מה היתרונות והחסרונות של הדגמים ומה המלצת הקנייה מביניהם.
    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • המלצה לעשות בדיקה לבד ולהחליט לבד

    קובי סופר
    29/08/2021

    שלום שחר,

    לפני שארשום הבדלים, אם לא ברור אני המשווק של בייבי בוס. בכל מקרה ההמלצה שלי תמיד לעשות בדיקה לבד ולהחליט לבד.
    זה אומר, לשים משקל של 12 ק"ג (זה משקל ממוצע של תינוק בן שנה), לטייל בחנות ומחוצה כדי להרגיש טוב יותר הבדלי ניוד. לעלות ולרדת מדרכה. לאחר מכן לתפעל לבד, לשנות מצבים, להרכיב אמבטיה וטיולון. לקפל לבד (עדיף עם הטיולון), להרים לרכב וכך לקבל החלטה של מה נכון לכם יותר.

    לגבי הבדלים.
    אמבטיה: בטייגר האמבטיה יצוקה מפלסטיק. לדעתי זה הרבה יותר אטום לרוח, אבק ופליטות מזהמים של רכבים שהאמבטיה די בגבוה שלהם. מצד שני לאחר השימוש בסיילו ניתן לקפל לאחסון ובטייגר היא נשאר בגודלה. כמוכן לסיילו יש 2 רשתות איוורור אחת בגגון שיש גם בטייגר ואחת באזור הראש באמבטיה.
    אני אישית חושב שזה חסרון. גם כמו שרשמתי בעניין הפליטות של רכבים וגם, המטרה של הרשת העליונה שהתינוק ירים את הראש כדי לחזק חגורת כתפיים וצוואר. שיש רשת למטה ומרגילים את התינוק שהיא פתוחה, זה מעודד את התינוק להישאר בשכיבה. יחד עם זאת כל היצרנים בעולם עושים זאת כיום אז אולי יש בזה הגיון.
    כל הבדים באמבטיה של הטייגר ניתנים להסרה, בסיילו חלקי.
    מבחינת גגונים שתיהן נותנות הצללה מעולה ביחס לרוב העגלות בשוק. ב-2 האמבטיות יש מזרן נושם, כל אחת בדרך שונה אבל היעילות זהה לדעתי. בטייגר הספוג מכוסה בציפוי נגד חדירת נוזלים.

    טיולון: בטייגר המושב יצוק מפלסטיק, בסיילו המושב עם בד שבתוכו לוח פרספקט. לדעתי הפסלטיק מספק תמיכה טובה יותר. כמוכן המושב בטייגר בזווית ישיבה יותר זקוף. לדעתי ומנסיוני הרבה תינוקות מעדיפים לשבת זקוף ולאחוז במעקה.
    כמוכן בשל הפלסטיק, הבדים כולם יורדים לכביסה. כולל גגון. בסיילו בד המושב יורד אבל עם הלוח פרספקט בתוכו, פחות נוח לכבס.

    שלדה: הטייגר הרגישה יותר נוח לניוד בגלל 2 סיבות. 1. הגלגלים הם גלגלי PU, צמיגים יותר איכותיים שיוצרים נסיעה יותר חלקה, יותר שקטה וכמעט ללא בלאי. 2. הטייגר יותר קלה ב-2 ק"ג, ככל שהמשקל קל יותר והגלגלים איכותיים הניוד יותר קליל ונוח.
    הסל בטייגר יותר גדול. הידית בטייגר מתארכת גבוה יותר, יתרון קל בעליה וירידה ממדרכות. לטייגר יש קפיצים גם לגלגלים הקדמיים.

    מבחינת משקל הטייגר שוקלת 8.8 ק"ג שלדה וטיולון.
    הסיילו באזור 10.6 ק"ג. לא יצא לי למדוד. בדקתי את סיילו XL ששוקלת 10.3 ק"ג יחד עם טיולון. הPL מעט יותר כבדה בגלל שיש מסגרת מתכת לאמבטיה ולגגון הטיולון. אם שאולים אותי הייתי ממליץ יותר על הXL שזהה טכנית לPL ושונה רק עיצובית.

    בטייגר יש ערכות בדים בהמון צבעים. לדעתי זה נחמד שאפשר לחדש את העגלה ולהחליף צבע כמו ורוד לבד.

    מבחינת סלקלים. על 2 העגלות מתחברים אותם סלקלים למעט דגמי סייבקס שלא מתחברים לטייגר אבל כן לסיילו. כלומר אם רוצים לחבר סלקל לעגלה לסיילו יש מבחר יותר גדול. בטייגר המתאמים בתוספת תשלום. בסיילו כלול בעגלה.

    אם רוצים סיילו שמציעה גלגלים כמו בטייגר PU, גב עם פלסטיק (חלקי) יש את הפרו אבל היא כבר באזורים של 12 ק"ג.
    מדוע הטייגר קלה כלכך? זה לא בגלל שחסכנו, המתכת היא אלומיניום תעופתי שיותר קל ויותר חזק.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי

    שחר
    30/08/2021

    תודה רבה על המענה המהיר והמקצועי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו