טיולון מומלץ עם שכיבה מלאה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ עם שכיבה מלאה
    אלונה
    30/08/2021

היי קובי,
    אני מחפשת טיולון לתינוק בן 7 חודשים. חשוב לי שתהיה שכיבה מלאה (אוהב לישון על הבטן) אבל גם שיהיה גב זקוף להמשך וצילון טוב.

מתלבטת בין מאמ טיקטק, המילטון, וייפר של ספורטליין ופג פרגו סלפי. אשמח לעזרה וכן אם יש לך המלצות נוספות אשמח גם כן (מבחינת תקציב אין בעיה גם יקרים יותר).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה פלוס

קובי סופר
    30/08/2021

שלום אלונה,

מחקרים רבים ממלצים שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה פלוס. הייתי ממליץ לקחת זאת בחשבון. הבעיה רק שאין טיולונים דו כיווניים ואם יש זה חלק מעגלה וזה אומר מחיר יקר, משקל כבד יותר מטיולון ממוצע וכך גם הקיפול.

מבין הדגמים שרשמת לדעתי הפג הכי איכותי, השכיבה לא ממש שטוחה, שינוי המצבים עם שרוך לעומת לחצן בשאר הדגמים. בגלל זה הוא גם הכי קל במשקל. מאמ או המילטון (וגם אינפנטי מון) זה אותו מוצר. היתרון זה קיפול נוח, ישיבה טובה ושכיבה טובה. הפתיחה לאחר הקיפול מעט מסורבלת. הגגון לא הכי גדול.
    הוייפר עם שכיבה טובה וישיבה כמעט זקופה, היתרון זה גגון ענק.
    אופציות יקרות יותר זה סילבר קרוס ווינג אשר בסגנון של הפג.
    היויו לדעתי פחות מוצלח לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו