עגלה קלילה לטיולי עיר קצרים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה קלילה לטיולי עיר קצרים
    עינבל
    31/08/2021

שלום קובי, רוצה להתייעץ לגבי עגלה/ טיולון לטיולים/ יציאות קצרות מחוץ לבית. ליוציום יש לנו את הבוגבו פוקס 2 שמתאימה לנו מבחינת תנאי השטח בישוב שבו גרים. אני מעוניינת בעגלה / טיולון נוסף עם קיפול אינטליגנטי וקל ליציאות קצרות לעיר הקרובה. שהולכת לשעתיים פה או שם ורק צריכה משהו קליל שמתקפל ונפתח בקלות ונוח לתפעול. ראיתי ברשת את היויו שנראית מאוד נוחה וקלילה.... מה דעתך? ואשמח לעוד המלצה או שתיים לפי נסיונך. תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג

קובי סופר
    01/09/2021

שלום עינבל,

היויו יכול להיות אופציה טובה. צריך לקחת בחשבון שהוא הרבה יותר יקר ביחס למותגים/דגמים אחרים. כמוכן אין לו שכיבה שטוחה, דבר שכמה וכמה פעמים שמעתי מהורים שהם פחות אוהבים.
    יחד עם זאת הוא קל, נוח לקיפול ואחד הכי קומפקטיים שיש.

הייתי ממליץ גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג שבעיקר זול יותר אבל נותן כמעט כל מה שמקבלים ביויו.

אפשר גם לבדוק את אינפנטי מון, הוא יותר כבד מהיויו ב2 ק"ג, עדיין נחשב קל. יותר נוח לקיפול. היתרון המרכזי בו הוא שינוי המצבים, עם לחצן ולא שרוך שזה גם מה שמעלה את המשקל.
    הניוד ביויו יותר נוח וכמו שרשמתי המשקל יותר קל והקיפול יותר קומקפטי. כמובן שגם כאן האינפנטי הרבה יותר זול.

לדעתי כרגע אין במלאי אבל מקלארן אטום, די דומה ליויו בהרבה דברים רק עם שכיבה מלאה וגם הרבה יותר זול. אם אפשר למצוא אז שווה גם לבדוק אותו. החיסרון שאין הרבה צבעים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו