מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות אוונפלו טריומף עם סנסור לשכיחת ילדיםמור12/09/2021
היי קובי, אני מחפשת כסא לשים ברכב של הסבתא. אני יודעת שבקרוב יחייבו לשים מערכת לשכיחת ילדים וראיתי שיש כסאןת מובנים עם המערכת. מה דעתך על הכסא הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנחנו רוכשים כיסא בטיחות עם דגש על המילה בטיחות
קובי סופר13/09/2021שלום מור,
אני רושם תמיד, המערכת אינה סיבה לרכוש כיסא!
אנחנו רוכשים כיסא בטיחות עם דגש על המילה בטיחות!
כאן אנחנו רוכשים גימיק. לכן יש להתייחס לכיסא לחוד ולמערכת לחוד.
באופן כללי הטריומף כיסא בטיחות טוב. הוא מאוד ותיק ולכן מיושן אך דירוגי הבטיחות שלו טובים. לכן ככיסא שני הוא מומלץ לדעתי. לקחת בחשבון שהוא רחב, אם בעתיד תרצו להתקין עוד כיסא או שניים זה יהיה בעייתי בהרבה רכבים.
הייתי יותר ממליץ על גרקו סייז פור מי אבל הוא יקר יותר.
אופציה זולה יותר ובטוחה יותר אבל הכיסא פחות נח לתינוקות זה קוסקו סנרה. לכיסא שני לדעתי עניין הנוחות לא קריטי וסה"כ נמכרו מליוני כיסאות ממנו בארה"ב והרוב המוחלט (גם כאלו שרכשו ככיסא ראשי) מרוצים ממנו מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו בעצם כיסא בטיחות שמומלץ
מור גולן13/09/2021היי קובי תודה על התשובה.
אני מבינה את מה שאתה אומר לגבי הגימיק אבל בסופו של יום זה יוכנס כתקנה ונצטרך להוסיף מערכת כזו או אחרת על כל כסא ולכן החשיבה כאן היא לחסוך את העלות הזו.
באמת מדובר באוטו קטן ולנסיעות קצרות. הסנסרה צר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הטריומף גם טוב מאוד, רק יותר רחב ומגיע עם המערכת.
קובי סופר13/09/2021שלום מור,
אין בעיה, אם תכנס תקנה או שאם רוצים במכשיר כזה, פשוט לרכוש בנפרד.
במקרה כאן הטריומף כיסא טוב אבל אם היו מחברים את המכשיר למוצר נחות? מה זה היה שווה במקרה של חלילה תאונה. לכן אני רושם, לא לרכוש מוצר בגלל הגימיק גם אם הוא הכרחי ויש בו צורך חוקי או לא.
בעיקר בתחום הבטיחות, קודם לרכוש את המוצר הכי בטיחותי (כן אני לא מציע לחסוך וגם לרכב סבא/סבתא ללכת על הטוב ביותר). רק לאחר מכן להתעסק במסביב ולא להפך.
בתחום הבטיחות אני מציע לא לחסוך. אם אין ברירה אז רשמתי,
הסנרה מעולה, צר, בטוח וגם זול.
הטריומף גם טוב מאוד, רק יותר רחב ומגיע עם המערכת.
לדעתי יותר נוח מהסנרה ויכול לשמש עד משקל גבוה יותר.
הגרקו יותר בטוח מהטריומף, טיפה יותר צר אבל יותר יקר וללא מערכת. לצערי כיום הוא באזורים של 1000 ש"ח, מדי פעם במבצעים צונח לאזורים של 800 ש"ח.
כמובן שאם אין שיקול כלכלי אז ברייטקס סדרת קליקטייט או צ'יקו נקסטפיט הם הטופ בבטיחות.
אם הדגמים היקרים או הגרקו לא שיקול בגלל העלות,
אני ממליץ להיצמד לטריומף או לסנרה. לרגע להתעלם מהמערכת. לבדוק כל אחד ברכב, להושיב את התינוק ולהחליט מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)