פג פרגו: בוק פלוס פופ אפ לעומת veloce

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו: בוק פלוס פופ אפ לעומת veloce
    דקלה
    21/09/2021

מה ההבדלים בין הדגמים? האם שתיהן מגיעות עם כיסוי רגליים? ואפשרות לאמבטיה כעריסה מתנדנדת? אני לא מצליחה לקבל אינפורמציה ברורה בהבדלים בין הדגמים.
    אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/09/2021

שלום דקלה,

הולוצ'ה דגם מאוד חדש גם בעולם ולא מזמן הגיעה לארץ.
    לצערי דגמי הפג פחות נפוצים בחנויות ולכן טרם יצא לי לבחון פיזית. בדרך כלל אני בוחן בחו"ל בתערוכות אך לנוכח המצב רק שמזדמן לי להיתקל בדגם בחנות בארץ.

באופן כללי מהתרשמות מתמונות וסרטונים.
    הפלוס בולוצ'ה לדעתי יהיה ביכולת הניוד, אחד המינוסים בבוק שאין קפיצים טובים לגלגלים ובולוצ'ה נראה שכן.
    מבחינת תפעול נראה שיהיה יותר קל לחבר אמבטיה וטיולון.
    מבחינת קיפול לדעתי הבוק הרבה הרבה יותר נוחה לקיפול. לולוצ'ה שמו מנגנון קיפול שמזכיר לי דגם של פג פרגו מלפני 20 שנים! גם אז הוא לא היה הכי ידידותי. כן אבל אפשר לתרגל ומי שיתמקצע יוכל לקפל בקלות וביד אחת!

לסיכום: ממליץ פשוט לשים משקל של תינוק (12 ק"ג) בכל אחת, לטייל בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה. לתפעל את העגלות, להחליף בין החלקים, לשנות מצבים וכו'. להתנסות בקיפול, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מה נכון ונוח לכם יותר.
    מבחינת נוחות התינוק הן די זהות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישור מכון התקנים

דקלה
    21/09/2021

תודה על התשובה!
    האם יש סיבה שהיצרן PEG PEREGO לא מצויים באישור מכון התקנים? איך אפשר לבדוק את זה אולי אני לא מחפשת נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/09/2021

שלום דקלה,

זה דגם חדש, האתר של מכון התקנים לא מתעדכן לעיתים קרובות.
    הדרכים הכי טובות לבדוק הן:
    1. להתקשר למכון התקנים ולברר מולם.
    2. לפנות ליבואן פופיק, אולי הם ישלחו לך את האישור (למרות שבדרך כלל יבואנים מעדיפים לא לשלוח מהמון סיבות).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו