מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות לילד שלישי וטיולוןנטע21/09/2021
היי קובי,
נעזרתי בך בעבר ואשמח גם הפעם לעזרה בשתי התלבטויות.
יש לנו ב"ה 3 ילדים בגילאי 6 שנים, 4 שנים ו4 חודשים.
הילדות בנות 4 ו6 יושבות בכסאות גרקו נאוטילוס בהמלצתך.
הקטן 4 חודשים כרגע בסלקל סייבקס אטון.
כל הילדים גבוהים, עברו מהסלקל לפני גיל שנה כי הראש הציץ מהסלקל...
אני מעוניינת לקנות לו להמשך כסא בטיחות במבצעים הקרובים.
תכונות רצויות:
1. עד 1000 שח
2. בטיחותי ועבר מבחני ריסוק
3. נוח לתינוק (היה לנו קוסקו סנרה נקסט ואני לא בטוחה שהיה נוח)
4. יכול להיחגר גם עם חגורת הרכב במקרה ואין איזופיקס
5. צר, יכול להיכנס ברכב ממושב האחורי עם נאוטילוס אחד ומבוגר (האם אפשרי בכלל?)
בנוסף,
יש לי עגלת גואי כרום בהמלצתך. העגלה די כבדה לי, בעיקר בירידה במדרגות, מעוניינת בטיולון שיהיה קל יותר
תכונות רצויות:
1. עגלה עם גלגלים גדולים לירידה נוחה במדרגות
2. תא מטען נגיש ובגודל בינוני
3. עגלה יציבה
4. נוחה לנסיעה ומתאימה למדרכות שבורות
5. קיפול קטן יחסית (כרגע שייכנס לרכב קיה פיקנטו ובהמשך מתכננים לקנות חדש...)
חשבתי על סיטי מיני 4 גלגלים, האם לדעתך היא יכולה להתאים?
תודה רבה רבה!
נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/09/2021שלום נטע,
לגבי כיסא. כל כיסא שיש לו איזופיקס יכול גם להחגר עם חגורה. הבעיה שזה לא תמיד ידידותי למשתמש לכן, ובעיקר בגלל זה הומצא האיזופיקס. בנאוטילוס יש פטנט סנאגלוק שגורם להתקנה עם חגורה להיות פשוטה וזו אחת הסיבות המרכזיות שאני ממליץ עליו. הבעיה שהוא לא מתאים למעבר לאחר סלקל.
לתקציב אני הכי ממליץ על גרקו סייז פור מי, בטיחותי, נוח לתינוק, נוח להתקנה עם איזופיקס. פחות נוח עם חגורה. אם רוצים צר ממנו אז הסלים פיט שלהם יכול להיות אופציה טובה וסביר שכל ה-3 יכנסו אבל הסייז פור מי יותר בטיחותי. גם הסלים פיט פחות נוח להתקנה עם חגורה.
יש להם דגם חדש שנקרא טריו שחורג מהתקציב אך לא בהרבה, הטריו מגיע עם פטנט סנאגלוק כמו בנאוטילוס כך שאם הוא מתאים בגודל (כי הוא טיפה רחב) ומתאפשר תקציבית, לדעתי זו האופציה הכי טובה.
לגבי טיולון. לרוב הטיולונים גלגלים קטנים וגם אין ידית מתארכת כמו שיש בכרום לכן, סביר שברובם יהיה קשה לעלות ולרדת מדרכות. הג'וגר לדעתי לא תהיה נוחה בקטע הזה כי אין לה ידית מתארכת. כמוכן הקיפול טיפה גדול כמעט כמו של הכרום.
הייתי ממליץ לבדוק את ביבה טאיטאי, היא לא יותר טובה מהג'וגר בעליה וירידה ממדרכות אבל יותר נוחה לניוד, הקיפול שלה יותר חכם כי הבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ.
או ללכת על משהו יותר טיולון כמו ספורטליין וייפר שיהיה יותר קל וקומפקטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע22/09/2021שלום קובי,
תודה רבה על התשובה המפורטת!
הסנאגלוק באמת מאוד נוח, נראה לי שנלך על האופציה הזו.
רק לוודא, האם מדובר בכסא הזה:
TRIOGROW SNUGLOCK 3IN1
תודה רבה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/09/2021שלום נטע,
אכן. מדיוניות היבואן היא מחיר אחיד בחנויות. לכן באונליין ברוב האתרים המחיר יהיה זהה או עם הפרשים קלים ולכן, אני ממליץ לנסות להתמקח על המחיר אם מגיעים לחנות פיזית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נטע23/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)