ספורטליין סיאלו xl או pl

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין סיאלו xl או pl
    רועי
    26/09/2021

היי,
    מתלבט בין שני דגמים של עגלת ספורט ליין מדגם סיאלו 2021.
    הדילמה היא בין XL לבין PL.
    אלו החסרונות העיקריים שראיתי בין שני הדגמים ורציתי לדעת מנסיונכן האם זה נכון או מורגש.
    PL:
    1. האם זה נכון שהניקל מתקלף?
    2. הפתח איוורור בגגון מכוסה עם בד ללא ריצ׳רץ׳ (כמו שיש ב XL), האם לא נכנס משם רוח?

XL:
    1. לחצני כיוונון (פתיחה וסגירה) של הגגון באמבטיה הם פנימיים (צריך ללחוץ עם הבוהנות) ולא נוחים לעומת PL שהלחצנים חיצוניים ומאוד נוחים, עד כמה זה מורגש?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורטליין סיאלו xl או pl

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ להקפיד לפתוח את הפתח התחתון רק במקומות סגורים

קובי סופר
    27/09/2021

שלום רועי,

טכנית מדובר כמעט במוצר זהה. בPL הוסיפו מסגרות מתכת מסביב לאמבטיה וגגון הטיולון, בעיקר ליופי. מעבר לכך אין בהם שום תועלת. אם כבר להפך. הן מוסיפות משקל לעגלה, מתחממות בקיץ ולגבי קילוף, אני לא חושב שזה יקרה. מעולם לא ראיתי ניקל מתקלף. זה כן יכול להישרט וכאן זה בעיקר תלוי בכם ובאיך שתשמרו על העגלה.

לגבי פתח האוורור, עדיף רוכסן אבל גם ללא זה לא אמור להיות קריטי כל-כך. מה שכן, אני ממליץ להקפיד לפתוח את הפתח התחתון רק במקומות סגורים או במקומות מרוחקים מכבישים, לדעתי כשזה פתוח במקום שיש בו רכבים זה עלול להיות בעייתי עם הפליטות של הרכבים.

לגבי לחצנים, זה בסוף עניין של הרגל. לא חושב שזה יורגש או יהיה קריטי ככל שתשתמשו במוצר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו