מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- רכישת בסיס לסלקל מסוג דונהקובי סופר28/09/2021
שלום,
אני מעוניין לרכוש בסיס לסלקל של חברת דונה.
בארץ מוכרים רק האיזופיקס.
אני מעוניין בסוג האמריקאי latch base.
האם יעשו לי בעיות בעת המשלוח לארץ?
האם נדרש אישור ממכון התקנים?
הבנתי שהתקו האמריקאי יותר מחמיר מהתקן האירופאי והישראלי.
אשמח לקבל תשובה לפני שאני מזמין את המוצר מחול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לקחת בחשבון שהסלקל הנמכר בארה"ב שונה ממה שנמכר בישראל
קובי סופר29/09/2021שלום,
בגדול צריך לקחת בחשבון שהסלקל הנמכר בארה"ב שונה ממה שנמכר בישראל מבחינת תקינה. התקינה האמריקאית שונה מהאירופאית. בישראל נמכר סלקל בתקינה אירופאית.
לכן טכנית, הסלקל שיש לכם לא נבחן יחד עם הבסיס האמריקאי.
לאור זאת אני פחות ממליץ. טכנית הסלקל שלכם אמור להתחבר לבסיס האמריקאי. לא אמורה להיות בעיה עם מכון תקנים/מכס וכו' שכן זה יבוא אישי.
לדעתי דווקא בהתקנת איזופיקס, הפטנט האירופאי מוצלח מהלאטצ' האמריקאי ויש פחות סיכוי לטעויות אנוש בהתקנה איזופיקס אירופאי ביחס לאמריקאי. אז טכנית, אני חושב שהבסיס האירופאי עדיף. ברוב מוצרי הבטיחות אני חושב שהמוצרים האמריקאים עדיפים אבל דווקא בכל הקשור לאיזופיקס, הפטנט האירופאי עדיף לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת בסיס לסלקל מסוג דונה
קובי סופר29/09/2021תודה רבה על התשובה.
המטרה שלי לרכוש את הבסיס שציינתי, בגגל שאני רוצה לחבר את הסלקל בכסא הקידמי.
והבסיס עם האיזופיקס מגביל אותי לקשירה רק במושב האחורי.
הרי ללא הבסיס אין שום מניעה לקשור את הסלקל מקדימה.
עניין רכישת הבסיס לפי הדגם האמריקאי, זה לנוחות נטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין לקחת בחשבון שהסלקל והבסיס לא נבחנו יחד
קובי סופר29/09/2021שלום,
עכשיו יותר ברור. עדיין לקחת בחשבון שהסלקל והבסיס לא נבחנו יחד. מכאן זה שיקול שלכם.
בנוסף, אם מתקינים במושב הקדמי, חשוב לזכור לנתק כרית אוויר של הנוסע במושב הקדמי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסיס לסלקל מסוג דונה וחששות
קובי סופר29/09/2021תודה רבה על המענה המהיר
ברור שננתק את הכרית האויר.
והתינוק יהחה בניגוד לכיוון הנסיעה כפי שמקובל.
פשוט נאמר לי שמכון התקנים הישראלי עושה בעיות במכס עבור מוצרי בטיחות שמגיעים מחול.
ורציתי לוודא סאת לפני שאני רוכש.
אני חושש שהכסף יזרק לפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לנסות לברר מראש עם חברת השילוח
קובי סופר29/09/2021שלום,
נכון, יכול לעשות בעיה, זה משרד התחבורה ולא מכון התקנים.
יחד עם זאת ביבוא אישי מניסיוני הם לא עושים בעיות. רק ביבוא מסחרי.
אפשר לנסות לברר מראש עם חברת השילוח שאיתה זה ישלח.
אולי אפשר לברר דרך: simpleparenting היצרן של דונה הם חברה ישראלית. אולי הם יוכלו לעזור באיזושהי דרך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)