המלצה לכיסא אוכל לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכיסא אוכל לתינוק
    איילה
    01/10/2021

אקדים בהמלצה לקוראי ההודעות שלפני 8 חודשים קניתי עגלה של בייביבוס ואני מאוד מרוצה! מומלץ בחום!

אשמח להמלצה לכיסא אוכל לתינוק.
    עד 200 ש"ח, מגש נשלף (עדיף מגש כפול שהחלק הנשלף דק יותר) וקל לניקוי, בטיחותי, עם רגליות (שלא צריך להצמיד אותו לכיסא אחר).
    אגב ראיתי כיסאות שהופכים לבוסטר, מה היתרונות וחסרונות? האם מומלץ?
    ושאלה אחרונה, כרגע יש לי סלקל ג'וי, התינוקת בת 8 חודשים ונראה שמתחיל להיות לה צפוף. מה השלב הבא לאחר הסלקל? ואשמח להמלצה לדגם בטיחותי, חשוב לי שיהיה נוח לתינוקת, שיהיה לראש מקום להישען בזמן שינה (כרגע בסלקל של ג'וי כשהיא נרדמת הראש שלה נשמט למטה, ד"א אם יש לזה פתרון להגביה את החלק התחתון או משהו אשמח לדעת), ועדיף זול.

תודה רבה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכיסא אוכל לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסא משולב שהופך לבוסטר עדיף לוותר

קובי סופר
    01/10/2021

שלום איילה,

תודה רבה על הפרגון לגבי העגלה :)

לגבי כיסא משולב שהופך לבוסטר, לדעתי עדיף לוותר. בשני המקרים לא מקבלים תוצאה טובה ולכן עדיף לפצל.
    לגבי כסא ההמלצה שלי זה בייבי מישל האני או אינפנטי פסטו שניהם חורגים מתקציב אך לא בהרבה ולדעתי שווים את ההפרש לעומת מה שיש בתקציב.
    כמוכן ראיתי שיש כיסא אוכל שנקרא כסא אוכל כוכבים באתר מיי בייבי, הוא עולה 199 ודומה לשני הדגמים שהמלצתי. לא ראיתי פיזית או בחנתי אבל אם נשארים בתקציב אז הייתי ממליץ עליו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אשמח לתשובה גם לשאלה השניה בבקשה

איילה
    03/10/2021

ושאלה אחרונה, כרגע יש לי סלקל ג'וי, התינוקת בת 8 חודשים ונראה שמתחיל להיות לה צפוף. מה השלב הבא לאחר הסלקל? ואשמח להמלצה לדגם בטיחותי, חשוב לי שיהיה נוח לתינוקת, שיהיה לראש מקום להישען בזמן שינה (כרגע בסלקל של ג'וי כשהיא נרדמת הראש שלה נשמט למטה, ד"א אם יש לזה פתרון להגביה את החלק התחתון או משהו אשמח לדעת), ועדיף זול.
    תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי אני ממליץ על צ'יקו נקספיט כי יש לו את הזווית הכי נוחה

קובי סופר
    03/10/2021

שלום איילה,

לגבי הסלקל, למרות הצהרות היצרנים הם מאוד צפופים ולא נוחים בגיל 6-8 חודשים ולכן זה אומר שצריך לעבור לכיסא.

עד שנה (מומלץ עד שנתיים) הם צריכים להיות נגד הכיוון ולכן צריך לרכוש כיסא שניתן להתקינו נגד כיוון הנסיעה.
    חשוב לציין שזוויות הכיסאות עוד פחות נוחות מהסלקל מבחינת הראש שנוטה מטה. מומלץ לרכוש צווארון.
    לגבי המלצה, לא ממליץ לרכוש מוצר זול, מדובר במוצר שישרת לפחות ל-4 שנים ויש קשר בין עלות לרמת הבטיחות ולכן שווה להתאמץ. אם נחלק את העלות לימי שימוש אז גם כיסא שעולה 2000 ש"ח העלות פר יום זולה.

הכי אני ממליץ על צ'יקו נקספיט כי יש לו את הזווית הכי נוחה ובטיחותית הוא אחד הטובים בעולם.
    אם נלך על עלות נמוכה ובטיחות אז אפשר לבדוק את גרקו מיי סייז.
    הכי זול ובטוח זה קוסקו סנרה אבל הוא פחות מרופד ונוח לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו