מה לגבי מזרן נושם לאמבטיה של העגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה לגבי מזרן נושם לאמבטיה של העגלה
    רונה
    03/10/2021

היי קובי יש לי שתי שאלות:

1. מה היתרונות/חסרונות של מיטה מתחברת בסגנון לול סורגים מעץ (מיטחברת / בייבי מישל) לעומת עריסה עם רשת (טוטי במביני / ספורט ליין)?

2. אני חושבת על מזרן נושם למתחברת אבל מה דעתך לגבי מזרן נושם לאמבטיה של העגלה וגם למיטה שלאחר המתחברת?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לבדוק שהדגם מאושר על ידי מכון התקנים כדגם מתחבר

קובי סופר
    03/10/2021

שלום רונה,

לגבי מתחברת, צריך לבדוק שהדגם מאושר על ידי מכון התקנים כדגם מתחבר ולא רק כעריסה.
    היתרון לדעתי שיותר נוח לנייד אותן פתוחות בבית. בעריסות בד אני פחות אוהב את הרשת שמציקה בעיניים אבל לתינוק בן יומו זה לא קריטי בכלל.
    מצד שני הרשת מתקפלות בקלות ולאחסון והעץ מצריכות פירוק, הרכבה וברגים שכמעט תמיד הולכים לאיבוד.

לגבי מזרן לעריסה ועגלה, לא קריטי מזרן נושם מכיוון שהעריסות הן עד 3 חודשים. עד הגיל הזה התינוקות לא יודעים להתהפך לבד על הבטן ולכן אפשר להסתפק במזרנים הרגילים. כן ממליץ למיטה שתשרת להרבה יותר זמן והמזרן הנושם יותר בטיחותי. לעריסה לדעתי זו השקעה גבוהה מידי. אותו כנ"ל לעגלה אף על פי שיש הרבה עגלות שמגיעות מראש עם מזרן נושם!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשכיב על הבטן כשיש מזרן נושם בעריסה או בעגלה

רונה
    03/10/2021

תודה על התשובה
    המחשבה הייתה שאם יש מזרן נושם בעריסה/בעגלה אז ניתן בכוונה להשכיב על הבטן.
    האם בכל מקרה הדבר לא מומלץ עד שהתינוק יודע להתהפך בעצמו?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להשכיב על הבטן זה מעולה אך גם מסוכן

קובי סופר
    04/10/2021

שלום רונה,

להשכיב על הבטן זה מעולה אך גם מסוכן. לכן אני ממליץ להשכיב על הבטן רק עם השגחה ולא לשינה ארוכה שהתינוק לא בקשר עין אתכם. אם יש קשר עין אז שוב, מזרן נושם מיותר.

לגבי מתחברות ותקן, רק לאחרונה מכון התקנים אישר לעשות בדיקות למיטות/עריסות מתחברות. לכן אני לא יודע מה נבדק כמתחברת או רק כעריסה ולכן ממליץ בכל דגם שרוצים לרכוש, דבר ראשון לברר מול מכון התקנים איזה אישור המוצר קיבל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש מתחברות עם תו תקן

עדי
    03/10/2021

שלום קובי,
    אני חושבת שקראתי בפורום שאין תקן למתחברותף האם יש כאלה שיש להן?
    תודה,
    עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו