מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מה לגבי מזרן נושם לאמבטיה של העגלהרונה03/10/2021
היי קובי יש לי שתי שאלות:
1. מה היתרונות/חסרונות של מיטה מתחברת בסגנון לול סורגים מעץ (מיטחברת / בייבי מישל) לעומת עריסה עם רשת (טוטי במביני / ספורט ליין)?
2. אני חושבת על מזרן נושם למתחברת אבל מה דעתך לגבי מזרן נושם לאמבטיה של העגלה וגם למיטה שלאחר המתחברת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לבדוק שהדגם מאושר על ידי מכון התקנים כדגם מתחבר
קובי סופר03/10/2021שלום רונה,
לגבי מתחברת, צריך לבדוק שהדגם מאושר על ידי מכון התקנים כדגם מתחבר ולא רק כעריסה.
היתרון לדעתי שיותר נוח לנייד אותן פתוחות בבית. בעריסות בד אני פחות אוהב את הרשת שמציקה בעיניים אבל לתינוק בן יומו זה לא קריטי בכלל.
מצד שני הרשת מתקפלות בקלות ולאחסון והעץ מצריכות פירוק, הרכבה וברגים שכמעט תמיד הולכים לאיבוד.
לגבי מזרן לעריסה ועגלה, לא קריטי מזרן נושם מכיוון שהעריסות הן עד 3 חודשים. עד הגיל הזה התינוקות לא יודעים להתהפך לבד על הבטן ולכן אפשר להסתפק במזרנים הרגילים. כן ממליץ למיטה שתשרת להרבה יותר זמן והמזרן הנושם יותר בטיחותי. לעריסה לדעתי זו השקעה גבוהה מידי. אותו כנ"ל לעגלה אף על פי שיש הרבה עגלות שמגיעות מראש עם מזרן נושם!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשכיב על הבטן כשיש מזרן נושם בעריסה או בעגלה
רונה03/10/2021תודה על התשובה
המחשבה הייתה שאם יש מזרן נושם בעריסה/בעגלה אז ניתן בכוונה להשכיב על הבטן.
האם בכל מקרה הדבר לא מומלץ עד שהתינוק יודע להתהפך בעצמו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להשכיב על הבטן זה מעולה אך גם מסוכן
קובי סופר04/10/2021שלום רונה,
להשכיב על הבטן זה מעולה אך גם מסוכן. לכן אני ממליץ להשכיב על הבטן רק עם השגחה ולא לשינה ארוכה שהתינוק לא בקשר עין אתכם. אם יש קשר עין אז שוב, מזרן נושם מיותר.
לגבי מתחברות ותקן, רק לאחרונה מכון התקנים אישר לעשות בדיקות למיטות/עריסות מתחברות. לכן אני לא יודע מה נבדק כמתחברת או רק כעריסה ולכן ממליץ בכל דגם שרוצים לרכוש, דבר ראשון לברר מול מכון התקנים איזה אישור המוצר קיבל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מתחברות עם תו תקן
עדי03/10/2021שלום קובי,
אני חושבת שקראתי בפורום שאין תקן למתחברותף האם יש כאלה שיש להן?
תודה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)