טרמפיסט לעגלת ספורטליין סיילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טרמפיסט לעגלת ספורטליין סיילו
    רננה
    04/10/2021

היי, איזה טרמפיסט מומלץ שמתאים לעגלה הזו?
    קיבלנו טרמפיסט של באמפ ריידר והוא לא נראה לי בטיחותי. העמידה בכללי והחיבור...
    מיועד לילד בן 2.2.
    בכללי ילד בגיל הזה אמור לעמוד או שאפשר בישיבה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לחבר נכון את הטרמפיסטים

קובי סופר
    05/10/2021

שלום רננה,

צריך לדעתי לחבר נכון את הטרמפיסטים. בגדול אין בטרמפיסט עמידה שום דבר בטיחותי. צריך לחבר נכון. הילד עומד עליו ותופס את ידיות העגלה. המוצר לא דורש תקינה כך שאם היצרן מגדיל ועושה דברים יותר בטיחותיים כמו משטח נגד החלקה זה כי רצו לעשות מוצר טוב יותר.

לגבי הגיל והעמידה, זה אינדיבידואלי ויש ילדים שגם בגיל שנתיים יעמדו. צריך לקחת בחשבון שלחלק מהילדים יהיה פחות נוח וחלק גם יתעייפו וירצו לשבת כל כמה דקות (אולי גם עניין של פינוק, קנאה וכו' שזה סיפור בפני עצמו).
    באופן כללי אני חושב שטרמפיסט ישיבה הוא מוצר מסורבל, כבד ומקשה על ההורה להתנייד עם העגלה.

אם רוכשים חדש אני הכי ממליץ על דגמי לאסקל. לדעתי הטרמפיסטים שלהם הכי איכותיים וקלים להרכבה ונוחים לניוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו