עזרה והמלצות לרכישת כיסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה והמלצות לרכישת כיסא בטיחות
    רעות
    10/10/2021

היי קובי,
    אנחנו לא יודעים איזה כיסא בטיחות לקנות, ממש מבולבלים מכל המבחר, מהקריאה פה בהמלצות שלך אני מבינה שאתה ממליץ על ברייטקס בולווארד קליקטייט או צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס.

אציין שחברת הרכב שלנו היא קיא פיקנטו, אולי זה פרט שיכול לעזור בשיקול הבחירה מבחינת זה שהרכב לא מרווח יותר מדי..

על מה אתה ממליץ? או האם יש כיסר של גרקו שמומלץ יותר? באמת שכבר התבלבלנו..תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג או גודל הרכב לא משנה את הדירוג

קובי סופר
    11/10/2021

שלום רעות,

סוג הרכב לא רלוונטי לי לפחות. אני ממליץ נטו על הדגמים עם דירוגי הבטיחות הכי גבוהים. סוג או גודל הרכב לא משנה את הדירוג. כמובן שאם הרכב עם דירוג בטיחותי נמוך אז גם כיסא טוב לא יוכל לעזור הרבה. לגבי רמת בטיחות הרכב את זה צריך לבדוק בנפרד. היות ומדובר ברכב קטן אני מבין את השיקול. בעתיד אם תרצו להתקין עוד מושב או שניים זה כבר יהיה בעייתי אבל, אני ממליץ לא לחשוב על זה כעת. הרוב מחליפים רכב ככל שהמשפחה גדלה.

לגבי הדגמים שאני ממליץ. אני נוטה להמליץ על צ'יקו למי שקונה מלידה, לדעתי זווית השכיבה שלו יותר נוחה לתינוקות עד גיל חצי שנה.
    הזיפמקס מיועד למי שירצה שהתינוק יהיה נגד כיוון הנסיעה. בטיחותית זה הרבה יותר בטוח לתינוק חס וחלילה במקרה של תאונה.

לגבי גרקו, יש להם דגמים מומלצים אבל אלו דגמים משולבים עם בוסטר. לדעתי עדיף ללכת על דגמים שנטו יוצרו למטרה וטווח גיל אחד ולא משולבים. הם מדורגים גבוה אבל הדגמים הלא משולבים עם דירוגים טובים יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו