מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה והמלצות לרכישת כיסא בטיחותרעות10/10/2021
היי קובי,
אנחנו לא יודעים איזה כיסא בטיחות לקנות, ממש מבולבלים מכל המבחר, מהקריאה פה בהמלצות שלך אני מבינה שאתה ממליץ על ברייטקס בולווארד קליקטייט או צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס.
אציין שחברת הרכב שלנו היא קיא פיקנטו, אולי זה פרט שיכול לעזור בשיקול הבחירה מבחינת זה שהרכב לא מרווח יותר מדי..
על מה אתה ממליץ? או האם יש כיסר של גרקו שמומלץ יותר? באמת שכבר התבלבלנו..תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סוג או גודל הרכב לא משנה את הדירוג
קובי סופר11/10/2021שלום רעות,
סוג הרכב לא רלוונטי לי לפחות. אני ממליץ נטו על הדגמים עם דירוגי הבטיחות הכי גבוהים. סוג או גודל הרכב לא משנה את הדירוג. כמובן שאם הרכב עם דירוג בטיחותי נמוך אז גם כיסא טוב לא יוכל לעזור הרבה. לגבי רמת בטיחות הרכב את זה צריך לבדוק בנפרד. היות ומדובר ברכב קטן אני מבין את השיקול. בעתיד אם תרצו להתקין עוד מושב או שניים זה כבר יהיה בעייתי אבל, אני ממליץ לא לחשוב על זה כעת. הרוב מחליפים רכב ככל שהמשפחה גדלה.
לגבי הדגמים שאני ממליץ. אני נוטה להמליץ על צ'יקו למי שקונה מלידה, לדעתי זווית השכיבה שלו יותר נוחה לתינוקות עד גיל חצי שנה.
הזיפמקס מיועד למי שירצה שהתינוק יהיה נגד כיוון הנסיעה. בטיחותית זה הרבה יותר בטוח לתינוק חס וחלילה במקרה של תאונה.
לגבי גרקו, יש להם דגמים מומלצים אבל אלו דגמים משולבים עם בוסטר. לדעתי עדיף ללכת על דגמים שנטו יוצרו למטרה וטווח גיל אחד ולא משולבים. הם מדורגים גבוה אבל הדגמים הלא משולבים עם דירוגים טובים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)